Nyhedsbrev
MAJ 2024
Uge 19

Velkommen til Dansk PersonTransports nyhedsbrev.
Her får du hver uge de seneste og mest relevante nyheder direkte i din indboks.

Husk, at du kan skrive til info@dpt-dk.org, hvis du har noget, du gerne vil have med i næste uges nyhedsbrev.

God fornøjelse!
Hvis du hellere vil læse nyhedsbrevet i din browser, så klik her 

SAMRÅD

Biler og kollektiv trafik i landdistrikterne


Tirsdag den 30. april var der åbent samråd i Transportudvalget om nedlagte busruter og stigende priser i den kollektive trafik, hvor der også var fokus på antallet af husstande, der har bil til rådighed.
Læs mere

DEBAT

Vicedirektør i DPT afviser forslag fra Danske Destinationer


"Hvis man blot liberaliserer taxi-området, risikerer vi for alvor vanvidskørsel", skriver Trine Wollenberg, vicedirektør i Dansk PersonTransport, i dette debatindlæg.
Læs mere

GRØN OMSTILLING

Tide Bus Danmark og Spirii åbner lynladenetværk til den tunge transport i Aalborg


Mandag d. 13. maj åbner Tide Bus Danmark deres eksisterende lynladeanlæg i Aalborg op for erhvervstransport fra andre virksomheder. Initiativet er taget for at imødekomme den stigende efterspørgsel på opladning til især den tunge trafik.
Læs mere

GRØN OMSTILLING

Styrkelse af den grønne persontransport: Nyt partnerskab mellem FynBus og Keolis Danmark


Hos Dansk PersonTransport er vi glade for, at FynBus og Keolis har lanceret et spændende initiativ, som vil forbedre opladningsmulighederne for el-flexbilerne i Odense.
Læs mere

MEDLEMSTILBUD

Tacho Online udgiver nyt filarkiv


Som respons på anmodninger fra flere virksomheder, herunder krav om, at chauffører skal medbringe leje- eller leasingaftale samt ansættelseskontrakt eller seneste lønseddel under kørslen, hvis lastbilen/bussen og/eller påhængskøretøjet er lejet eller leased, har Tacho Online udviklet et nyt filarkiv.

Arkivet tillader diverse uploads af sådanne dokumenter, så chaufførerne kan fremvise dem over for kontrolmyndighederne på vejene.

Udover de nævnte dokumenter kan eksempelvis også kopi af chaufførens sundhedskort, kørekort, EU-kvalifikationsbevis eller køretøjets ADR-attest, registreringsattest, seneste synsrapport, hastighedsbegrænserattest, personalemeddelelser, nyhedsbreve og diverse andre relevante dokumenter uploades i driverappen, så chaufførerne kan se og læse disse.

Det er kun chaufføren selv, der kan se de personlige dokumenter, der vedrører ham, samt alle dokumenter, der er uploadet på alle virksomhedens lastbiler/busser og påhængskøretøjer.

Filarkivet koster 149 kr. /md pr. virksomhed – og hver virksomhed har 1 GB plads til rådighed.

Bemærk venligst, at visse dokumenter, såsom vognmandstilladelsen, stadig skal medbringes i fysisk form.

Er du interesseret i at høre mere om Filarkivet i Tacho Online? Så tøv ikke med at kontakte Hans Greve Brandenborg på +45 71 90 71 94

Website
Facebook
Twitter
LinkedIn

Oversigt over aktuelle udbud omfatter igangværende EU-udbud af personbefordring i Danmark. Udbuddene fremgår af listen i den rækkefælge, de er blevet offentliggjort (Nyeste øverst). Det er tilbudsgivernes eget ansvar at være opmærksom på de i tidsfrister og krav der fremgår af udbuddet.

Læs mere

Er der noget du vil læse om?
Skriv til info@dpt-dk.org, hvis du har noget,
du gerne vil have med i næste uges nyhedsbrev.

Website
Facebook
Twitter
LinkedIn
Dansk PersonTransport
Nørre Farimagsgade 11, København K 1364, Denmark

Vil du ikke modtage nyhedsbrevet længere?
Klik her for at fjerne dit navn fra listen.

Copyright © 2022 Dansk PersonTransport, All rights reserved.