Kennisbanken E-installatie
Online versie
Datanetwerken testen: wat te doen bij niet correcte datasnelheid?
Bijna iedereen kent het fenomeen. Je werkt thuis aan je computer en de netwerksnelheid laat te wensen over. Hoe ga je als installateur te werk wanneer een klant met dit probleem zit? Wat zijn eventuele oorzaken én oplossingen?
Lees verder >
NEN 1010: wandcontactdoos bij badkamerwastafel
Veelal wordt in de badkamer bij de wastafel een wandcontactdoos of een scheerwandcontactdoos geplaatst. Wat zijn de eisen die aan de elektrische installatie en het elektrisch materiaal worden gesteld?
Lees verder >
Hoe toekomstbestendig is de meterruimte?
Davy Krijnen en Gerard Hultermans, beiden productmanager bij Attema, bezochten de marktconsultatie van NEN waar negen conceptmeterruimtes aan de markt werden voorgesteld. 
Lees verder >
Geluidseisen voor warmtepompen worden aangescherpt
De regelgeving voor geluidsnormen van warmtepompinstallaties wordt per 1 april 2021 aangescherpt naar maximaal 40dB op de perceelgrens. 
Lees verder >
Elektrische boiler belangrijkste elektrificatie optie industrie  
Ook industriële processen moeten overschakelen van fossiele brandstoffen naar schone energie, in veel gevallen elektriciteit. De elektrische boiler is een belangrijke optie.
Lees verder >
Meer artikelen
Partnernieuws
Reviews zijn de mond-tot-mondreclame van je bedrijf
Volgens onderzoek leest 80% van de consumenten eerst de reviews van een bedrijf voordat ze overgaan tot actie. Bij de keuze van een installatiebedrijf is dat niet anders. Ook dan weten mensen graag wie ze over de vloer krijgen en dat je kwaliteit levert. 
Lees verder >
Blog
Kwaliteit pv-installatie is medebepalend voor risico op woningbrand
Steeds meer woningeigenaren wekken energie op door middel van zonnepanelen. Dat is goed nieuws voor het milieu, maar heeft als negatief bijeffect dat adviseurs en installateurs met onvoldoende kennis zich op deze markt begeven. 
Lees verder >
Overzichtsartikel
Meterruimten: de ins en outs
Wat zijn de belangrijkste ontwikkelingen op het gebied van de meterruimte? En welke normen spelen bij de meter- en groepenkast vooral een rol?
Lees verder >
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright