Bouwmachines
Online versie
Mainimage
Daverende primeur: elektrische mini-graver van Nederlandse bodem
De nieuwe Nederlandse onderneming Electric Special Technics (EST) lanceert morgen (= vrijdag) een elektrische mini-graafmachine. Het is het eerste Nederlandse bedrijf dat onder een eigen merknaam elektrische mini’s op de markt brengt. Wereldwijd is slechts één vergelijkbaar bedrijf actief. De machine gaat Limach heten.
Nieuw roetfilter reduceert ook NOx en CO2

Imso lanceert een roetfilter dat tevens de uitstoot van NOx en CO2 vermindert. Hierdoor wordt het volgens Imso mogelijk om met bestaande dieselmachines ‘schoon en geurloos’ te werken.

Lees verder >
‘Ingrijpende vernieuwing’: snelwisselaar voor hydraulische autolaadkranen

Bakker Hydraulic Products brengt een snelwisselaar voor hydraulische autolaadkranen op de markt. Met deze RotaQ kunnen uitrustingsstukken binnen enkele seconden worden gewisseld. Bakker spreekt van ‘een ingrijpende vernieuwing’ voor de branche.

Lees verder >
(advertorial)
De BouwMachines Kennisdag 2018
Thema: werken met slimme machines. Hoe slim zijn slimme machines en wat levert het de ondernemer op? Waar staan we, en: welke impact heeft digitalisering op de materieelbranche? Leer van de experts op 28 november as.
BouwMachines Kennisdag: data science helpt Heijmans op weg

Bij de verbreding van de A27 heeft Heijmans gps-systemen voor transport, asfaltspreidmachines en walsen aan elkaar gekoppeld. Zo werd iedere 30 cm2 asfalt nauwkeurig in kaart gebracht. Janus Hermans, bij Heijmans projectcoördinator Asfaltbureau, vertelt tijdens de BouwMachines Kennisdag over de u>>

Lees verder >
Renault K voor Wiltlox Wegenbouw & Groentechniek: ‘Een beer van een auto’

Met de nieuwe Renault Trucks K 8×4 heeft Witlox Wegenbouw & Groentechniek alweer de vierde truck van dit Franse merk in de vloot. De nieuwe Renault is voorzien van een grondzuiginstallatie. Witlox noemt zijn aanwinst ‘een beer van een auto’.

Lees verder >
Case 821G voor Kees Limburg Verhuur

Kees Limburg Verhuur heeft een nieuwe Case 821G aangeschaft. De wiellader komt in de plaats van een lichtere 721E, die gedurende lange tijd bij het bedrijf in de vloot heeft gezeten.

Lees verder >
Vakmedianet
Wijzigen | Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright