Quest Mail - Elke week weer de leukste weetjes in je box.

Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Klik hier voor de online versie.

Donderdag 14 juli
Weetje: Mannen zijn niet zieliger dan vrouwen als ze griep hebben

De nieuwe Quest Psychologie is uit!

Kun je slimmer worden? Hoe voer je een geanimeerd gesprek? Is het slechte imago van schoonmoeders terecht? En hoe raak je zo snel mogelijk ontspannen? In deze speciale editie van Quest Psychologie beantwoorden we 101 vragen over de mens.




Spreek jij vloeiend bullshit?

Iedereen die op een kantoor werkt heeft er wel mee te maken gehad: vage termen die interessant lijken, maar wat in werkelijkheid hol taalgebruik is. Heb jij een beetje een kantoortaalknobbel? Of zeggen termen als 'bila' en 'klankborden' je helemaal niets? Doe de test!
 





Word je asocialer van sociale media?

Ken je dat? Ga je gezellig met wat mensen uit eten, zit iedereen al tijdens het voorgerecht naar een scherm te staren. Wat voor invloed hebben sociale media op ons gedrag? Worden we er asocialer van? Want dan kunnen we het misschien beter asociale media noemen...




Wat was de beste vraag?

Quest101, onze vraag & antwoordspecial met de beste 101 vragen van het jaar, komt dit jaar voor de tiende keer uit! We hebben in de afgelopen jaren een enorme lading goede, bijzondere en ook grappige vragen voorbij zien komen. We vragen ons af: wat was de beste?





Wat staat er in Quest Psychologie?

In deze speciale editie beantwoorden we maar liefst 101 psychologische vragen. Sommige beantwoorden we kort, andere heel uitgebreid. Zoals: 'Hoe word je een held?' Wil je een sneakpreview van dit nummer? Dat kan!





Exclusieve aanbieding

Speciaal voor jou als nieuwsbrieflezer: een jaar lang Quest Psychologie voor maar €15! De artikelen in Quest Psychologie gaan over onszelf: waar komt ons gedrag vandaan? Hoe werkt ons brein? Hoe staan we in het leven? Interessante achtergronden en interviews over je psyche. En dat alles op een nuchtere manier gebracht, precies zoals je gewend bent van Quest.





20 tips om de kids onderweg te vermaken

Voor sommigen is hij al begonnen en anders staat hij bijna voor de deur: de zomervakantie! Heerlijk genieten, maar eerst nog even die lange reis naar je bestemming. Met deze 20 producten houd je je kroost rustig en kom je ontspannen aan. Laat de vakantie maar beginnen!