De 1e Vektis Streams nieuwsbrief

1 year ago
  • Html
  • Text

29 maart 2018

Beste relatie,
Voor je ligt de 1e Vektis Streams nieuwsbrief, voorheen de AGB-nieuwsbrief. AGB is 1 van de producten die wij vanuit het Vektis Streams label aanbieden. We laten je ook graag kennismaken met de ‘broers en zussen’ van AGB. Zodat de samenhang tussen onze producten, de familiebanden, duidelijker wordt. We wensen je veel leesplezier. Heb je feedback? Laat het ons weten. Gebruik hiervoor de feedbackknop rechts op onze website.

Ruim 90% AGB-codes gekoppeld met Handelsregister

De afgelopen jaren heeft Vektis het AGB-register aangesloten op diverse andere authentieke bronnen, waaronder het BIG-register en het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KvK). Elke wijziging in één van die registers wordt direct verwerkt in de AGB-registratie. Het voordeel hiervan is dat dit de administratieve lasten beperkt.

Op dit moment is meer dan 90% van alle ondernemingen met hun AGB-registratie gekoppeld met het Handelsregister. Een enorme stap!

Lees meer

"Carlijn"

“Het registreren en publiceren van wachttijden in de ggz heeft maar 1 doel en dat is dat cliënten tijdig de zorg krijgen die ze nodig hebben. Bijna 1 op de 4 Nederlanders krijgt ooit te maken met een geestelijke aandoening en 1 miljoen mensen wordt daar jaarlijks voor behandeld. Stel: een vrouw van 20 met een eetstoornis heeft dringend een behandeling nodig. We noemen haar Carlijn. Wanneer kan zij terecht bij een instelling die haar snel de juiste zorg kan bieden?”

Lees de blog

Ggz-aanbieders kunnen wachttijdgegevens geautomatiseerd aanleveren

Via Vektis Streams kunnen aanbieders van geestelijke gezondheidszorg (ggz) hun wachttijdgegevens vanaf 1 maart geautomatiseerd aanleveren. Hiermee maken we de registratie nog efficiënter. Zorgaanbieders die hiervan gebruik willen maken moeten enkele aanpassingen doorvoeren in hun software. Zij kunnen hierover contact met ons opnemen.

Lees meer

Vektis en GGZ Nederland bouwen samen aan inzichten over de ggz

Vektis draagt bij aan goede zorg in Nederland door waardevolle inzichten te maken over het gebruik van zorg over de volle breedte. We doen dat voor zorgaanbieders, zorgverzekeraars, gemeentes en anderen die de zorg een warm hart toe dragen. Eén van de gebruikers is brancheorganisatie GGZ Nederland. Samen met GGZ Nederland bouwde we een ‘zorgportaal’ met rapportages op maat over de geestelijke gezondheidszorg. Hiermee kan GGZ Nederland actuele vragen beantwoorden of jaarlijkse rapportages opstellen over het zorggebruik in Nederland.

Lees meer
Het is onze ambitie om hét business intelligence centrum voor de zorg te zijn. Wij doen dit vanuit 2 labels: Vektis Streams en Vektis Intelligence. Zo kunnen wij onze dienstverlenging meer focus geven. In hoeverre ben je bekend met de labels Vektis Streams en Vektis Intelligence? Wij horen het graag. Wil je een korte vragenlijst hierover invullen? Dank!
Copyright © 2018 Vektis.
Je ontvangt deze e-mail omdat je je via onze website hebt aangemeld voor de AGB nieuwsbrief van Vektis.
Heeft u vragen? Neem contact met ons op via:
VektisSparrenheuvel 18Zeist, Ut 3708 JE Netherlands
Add us to your address book
Klik hier om je voorkeuren bij te houden of je profiel bij te werken of klik hier om uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019