Hard gaan is geen maatstaaf voor succes.
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 
Niet leesbaar? Bekijk online
 
Men's Health
 

PSYCHE

JayJay Boske: "Hard gaan is geen maatstaaf voor succes"

JayJay Boske staat bekend als een entrepreneur die te allen tijde meerdere ballen in de lucht kan houden. Een indrukwekkende jongleeract die hem zakelijk veel heeft gebracht, maar persoonlijk ook veel heeft gekost.

 
 
Men's Health
 

SPONSORED BY WHITE CLAW

Met dit drankje geniet je van de zomer, zonder je sixpack te schaden

Sporten was maandenlang onmogelijk. Maar van het leven genieten met je maten ook. Een duivels dilemma: ga je sporten, of ga je drinken? Dat dilemma is deze zomer gelukkig verleden tijd. Lekker gymmen zonder zorgen, geen bierbuikje, festivalletje hier en daar, elke week barbecueën en toch genieten van een drankje - wat je ook gaat doen: hard seltzers van White Claw bezorgen je een zorgeloze zomer, zonder je sixpack te schaden.  

 
 
Men's Health
 

LIFESTYLE

Momenten waarop mannen voor het eerst beseften dat het financieel goed ging

Je banksaldo zegt niet alles over financiële welvaart. Soms heb je - net als deze mannen op Reddit - een realisatiemomentje nodig om te zien hoe goed je het hebt.

 
 
Men's Health
 

FITNESS

De vier belangrijkste redenen waarom je sixpack onzichtbaar is

Een sixpack is voor velen het ultieme doel qua uiterlijk vertoon. Het tevoorschijn toveren van betonblokjes op je buik vergt immers een strikt training- en voedingsregime. 'Toch kan het zijn dat je je het leplazarus traint en leeft van groente, kip en rijst zonder de gewenste sixpack als resultaat,' aldus natural bodybuilder Jasper Schmitz. Waar ligt dit aan?