Altijd op de eerste rij, Very VIP
DoetSunday
De 5 meest indrukwekkende Airtours

Gletsjers, helblauwe meren, woeste kusten en kleurrijke landschappen. Je ervaart het allemaal tijdens deze unieke excursies! De wereld is zoveel mooier vanuit de lucht.
Horseshoe Bend Airtour
Ontdek bij het opstijgen van het vliegtuig het glinsterende water van Lake Powell en het kleurrijke landschap van Glen Canyon. Het hoogtepunt van deze tour is Horseshoe Bend en haar betoverende bocht in de Colorado rivier die een bijna perfecte cirkel lijkt.
Lees meer
Ultimate Kauai Helicopter Adventure
Tijdens deze 45-55 minuten durende vlucht zie je de mooiste plekken van Kauai, Hawaii. Waaronder de Hanapepe Valley met spectaculaire watervallen en waar ook filmopnames zijn gemaakt voor de film ‘Jurassic Park’, de prachtige Waimea Canyon en natuurlijk de indrukwekkende Napali Coast welke je alleen kunt zien per helikopter of boot. 
Lees meer
Doets Reizen Heli & Hike
Een exclusieve aanbieding voor Doets reizigers! Een absoluut hoogtepunt tijdens je reis door de Canadese Rockies. De Special Doets Reizen Heli + Hike vertrekt vanaf halverwege de Icefields Parkway en is exclusief voor klanten van Doets Reizen ingekocht. De tour bestaat uit een 20 minuten durende helikoptervlucht en een wandeling van circa 1 uur.
Lees meer
Helicopter Adventure & Glacier Landing
Een echte Alaska-experience! Vanuit de helikopter geniet je van turkooizen gletsjer meren, steile ijswanden en ijzige gletsjers. Na de landing op de gletsjer maak je kennis met een gletsjer van gemiddeld 300 meter dik. De piloot/gids vertelt je hier leuke informatie over de gletsjer en is een mogelijkheid om foto’s te maken. 
Lees meer
Helicoptervlucht Tower Butte
Deze geweldige helikoptervlucht brengt je bijna 1.5 km boven de zeespiegel naar de top van Tower Butte. De Tower Butte is een prachtig formatie midden in de woestijn, waarbij je een 360 graden panoramisch uitzicht hebt over Glen Canyon, Lake Powell, de Grand Staircase, & Vermilion Cliffs.
Lees meer
Altijd op de eerste rij, Very VIP
Alle rechten voorbehouden Copyright © 2020 Doets Reizen
Wil je onze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Bekijk online  |  Schrijf je uit