Lees in deze nieuwsbrief onder meer alles over vijf mooie elektrische fietsen die op FindYourBike staan te wachten op een nieuwe eigenaar.
Fiets
De 5 mooiste elektrische fietsen op FindYourBike

Zoek je naar een fiets met elektrische ondersteuning? Op FindYourBike vind je niet alleen ‘normale’ racefietsen en mountainbikes, maar dus ook fietsen met elektronische ondersteuning. FindYourBike heeft er een paar uitgelicht.

Fiets
Vier mobiele reinigers getest

Een mobiele reiniger is perfect als je de fiets na een vuile tocht in de auto wilt leggen. Als de modder er nog vers op ligt, spuit je de boel er in no-time af. Wij hebben er vier onder de loep genomen.

Fiets
Nieuw spul van Wahoo

Wahoo heeft niet stilgezeten en komt met nieuwe producten op de proppen. Allereerst is daar een nieuwe smarttrainer: Kickr Rollr. Het is een uitbreiding van de toch al grote Kickr-familie.

Advertorial
Fiets
 
Fiets 3 mét Stijlgids nu te koop!

Deze maand verschijnt een extra dikke editie van Fiets. Maar liefst 140 pagina’s inclusief onze jaarlijkse Stijlgids. Voor deze editie gingen we o.a. naar Noord-Frankrijk om vier Roubaix-fietsen te testen. Lees daarnaast alles over de Scott Spark, Cannondale Scalpel H, de fietstest van Léon van Bon en heel veel meer! Voor €6,95 haal je het extra dikke magazine in huis. 

Fiets
Goedkope koolhydraten

Jaren geleden leek je aan 60 gram koolhydraten per uur genoeg te hebben, maar tegenwoordig worden wedstrijden gewonnen met een inname van zelfs 120 gram per uur. Wat neem je onderweg mee?

Fiets
Getest: kleding van POC

POC kennen wij natuurlijk van de helmen en brillen, maar de Zweden maken ook mooie kleding. Wij mochten wat van ze uitproberen en schreven er een artikel over. 

Advertorial
Fiets
Procycling seizoengids en klassiekers 2022

Het wielerseizoen is gelukkig weer begonnen en de klassiekers staan voor de deur. Met de Procycling seizoengids en klassiekers 2022 ben je helemaal op de hoogte van alle renners, ploegen en wedstrijden. Voor €8,99 haal je de 196 pagina’s dikke editie in huis. Bestel nu zonder verzendkosten naar een adres in Nederland of ren naar de winkel!

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2022 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden