FOX, verre reizen van ANWB

Van New York tot Key West | Webversie

De 5 must-sees van Amerika

Met het nieuwe jaar om op de stoep is het tijd om ook weer nieuwe reisplannen te smeden. Heb jij bijvoorbeeld al eens aan Amerika gedacht? In dit hele grote land is zoveel te doen en te zien, hier verveel je je nooit! Wij hebben de must-sees van het veelzijdige Amerika voor je uitgelicht.

Relaxen op het strand in Florida, shop till you drop in spectaculair New York of terug naar de natuur in Yosemite National Park? Reis met ons mee langs enkele van de vele hoogtepunten in de VS!

New York

The city that never sleeps! In New York is altijd wel iets te doen: lekker eten in een hippe tent, nieuwe kleren shoppen in SoHo of dansen in één van de vele clubs. Maar sla ook een bezoek aan Empire State Building of het nieuwe One World Trade Center niet over om vanaf grote hoogte van New York te genieten.

Zie jij jezelf wel door New York rondlopen? Bekijk dan eens onze 5-daagse privé rondreis naar New York.

Yosemite National Park

Hoge bergpieken, kraakheldere meren en wilde dieren, je vindt het allemaal in een van de mooiste parken van Amerika: Yosemite National Park. Zit avontuur in jouw bloed en kan jij niet wachten om de natuur te ontdekken? Ga dan kamperen in Yosemite Park voor een unieke ervaring.

De 22-daagse groepsrondreis Grand Tour West-Amerika is de perfecte reis voor iedereen die Yosemite National Park en meer hoogtepunten in het westen van Amerika wilt bezoeken in 2017!

Niagara Watervallen

Het water van de Niagara Falls hoor je al van verre kletteren, de kracht van het water is onvoorstelbaar. De indrukwekkende watervallen bezoek je overdag met een boottochtje op de beroemde Maid of the Mist of juist ’s avonds wanneer ze spectaculair verlicht worden.

Tijdens onze 15-daagse groepsrondreis langs de Hoogtepunten van het Oosten krijg je de kans om de Niagara Watervallen met eigen ogen te aanschouwen.

San Francisco

In San Francisco loop of fiets je over de dieprode Golden Gate Bridge, één van de meest iconische bouwwerken van Amerika. Je bezoekt er de oude gevangenis Alcatraz of maakt in ritje in de wereldberoemde cable bars, in San Francisco vind je voor ieder wat wils. 

Klinkt een bezoek aan deze bruisende stad jou als muziek in de oren? Dan is onze 18-daagse rondreis langs het Beste van het Westen de reis die je zoekt!

Key West

Felle zon, helderblauwe zee en gezellige winkeltjes, in Key West waan je je even in Caribische sferen. Op het strand van Key West kom je even helemaal tot rust. Na een middagje zonnen struin je door de zijstraatjes van Duval Street om wat te winkelen en drink je een lekker koel drankje in een van de vele barretjes.

Als je in het nieuwe jaar vooral op zoek bent naar de zon, dan is Florida de bestemming voor jou. Heb je al eens gekeken naar onze 10-daagse privé rondreis met huurauto door Fabulous Florida?

"In de Verenigde Staten val je van de ene verbazing in de andere en is iedere dag en iedere omgeving weer anders."

Ga voor de voorwaarden naar FOX.nl.
Liever geen mailings van partners van Amerika.nl ontvangen? Afmelden | Of reply 'afmelden'