Kunt u deze e-mailing niet goed lezen? Klik dan hier voor de online versie

Beste heer Do,

De Autoriteit Persoonsgegevens (AP) en de Cyber Security Raad (CSR) willen dat datalekken die bij de AP gemeld zijn, onderzocht worden. Dit, zodat organisaties zich beter kunnen weren tegen digitale ontwrichting. De partijen geven aan dat er 177.000 euro nodig is om het onderzoek uit te voeren.
Lees meer


In deze editie is aandacht voor:
 
Minister: ai gaat politie helpen, maar niet vervangen 
 
De politie begint langzaam maar zeker kunstmatige intelligentie (artificial intelligence, ai) te gebruiken. Het aantal gevallen is momenteel nog zeer beperkt. Maar minister Grapperhaus van Justitie & Veiligheid (J&V) verwacht dat ai uiteindelijk zal uitgroeien tot een breed geaccepteerde en gebruikte techniek.
 
 
Lees meer
 

 
 
Is uw IT-landschap klaar voor de jaren ‘20?   |  Fujitsu
 
In een steeds complexere wereld wordt wendbaarheid voor (bijna) alle organisaties belangrijker. Meer flexibiliteit in uw IT-landschap maakt bijvoorbeeld innovatie samen met klanten, leveranciers en andere partners mogelijk. In een ontbijtsessie bij Fujitsu staat Digital Transformation centraal op woensdag 18 maart in Maarssen.
 
Meld je nu aan!
 
 
   
 Uitgelichte whitepapers 
 
Sterke geavanceerde authenticatie als oplossing tegen cybercrime Micro Focus
 
Adequate beveiliging is essentieel. Daarom leest u in deze whitepaper hoe u toegang tot systemen en interactie met werknemers, partners en klanten optimaal kunt beveiligen.
 
 
 
    
Webinar: Hoe gaat jouw organisatie om met Data Protection? | Axians
 
Virtual private networks (VPN's) zijn een beproefde methode om externe toegang te bieden tot interne applicaties. Zij maken een privé, gecodeerde tunnel waarmee een externe gebruiker verbinding kan maken met applicaties in een bedrijfsdatacenter. Lees in deze whitepaper de vijf redenen waarom je je VPN moet beveiligen met Multi-Factor Authenticatie (MFA).
 
  


 
   
Phishing: Een moderne gids voor een eeuwenoud probleem | Duo Security
 
In deze whitepaper kunt u lezen hoe phishing werkt, hoe het is geëvolueerd en wat de nieuwste tactieken zijn. Daarnaast hebben wij voor u statistieken over welke industrieën het meest worden getarget door phishers, waar mensen het meest op klikken en wat wordt gestolen.
 
 
 
Meer whitepapers:
  
 
   
Functioneel Beheerder Zaaksysteem| Soest Informatiemanager | Papendrecht
   
Je gaat werken bij de afdeling Bedrijfsvoering en maakt deel uit van het team Proces- en Informatiemanagement (PIM). Samen met de andere functioneel beheerder voor het zaaksysteem (1 fte) beheer je het zaaksysteem. In de praktijk betekent dit steeds minder beheer van het huidige pakket en steeds méér beheer van het beoogde nieuwe pakket. Ook beheren jullie Xential en Kofax. Je gaat samen met collega’s van het team I&A, en met managers en applicatiebeheerders van andere teams, de transitie van de gemeente naar de Cloud realiseren op basis van de Cloud-strategie. Je analyseert de huidige ICT-omgeving, adviseert over de beste oplossingen en je kan goed schakelen met externe partners en leveranciers.
 
   
 
 
 
Website »
Whitepapers »

 
 
 
Website »
Whitepapers »

 
 
 
  
  

U ontvangt deze e-mail omdat u zich in het verleden heeft aangemeld voor Infosecurity.nl. Graag attenderen wij u erop dat wanneer u een document downloadt, u door de desbetreffende derde partij kunt worden benaderd.

Heeft u geen behoefte aan de Infosecurity.nl Updates? Klik dan hier om u af te melden
   
 © 2019 Marqit/Jaarbeurs B.V.Privacy statement | Disclaimer | Contact 

U ontvangt deze e-mail omdat u zich in het verleden heeft aangemeld voor Infosecurity.nl. Graag attenderen wij u erop dat wanneer u een document downloadt, u door de desbetreffende derde partij kunt worden benaderd.

Heeft u geen behoefte aan de Infosecurity.nl Updates? Klik dan hier om u af te melden