De 6 leukste reizen voor het hele gezin!
Vandaag is het Vaderdag en dat betekent reisinspiratie voor onze leukste familievakanties! Wij hebben 6 fantastische reizen geselecteerd die perfect zijn voor het hele gezin. Of je nu de voorkeur geeft aan de prachtige natuur van Scandinavië, het zonnige Florida of de indrukwekkende steden van de Verenigde Staten, wij hebben voor ieder wat wils.

Lees snel verder en ontdek onze top 6 familievakanties!
Bekijk hier al onze familievakanties!
Onze top 6 familievakanties:
Familievakantie Florida
Dé uitgelezen reis om Florida met een gezin te ontdekken! Perfect uitgebalanceerd voor families met jonge kinderen, waardoor iedereen binnen het gezin vrijuit kan genieten. Naast het relaxen op de prachtige stranden onder de palmbomen, bezoeken jullie Universal Studio. Ook gaan jullie zwemmen met zeekoeien én een kajaktour op The Keys doen. Uiteraard verblijven jullie op deze familiereis Florida steeds in familievriendelijke hotels, altijd mét zwembad!


Tip: Walt Disney World is ook ontzettend leuk om te bezoeken!

Meer informatie over deze reis!
Familievakantie West-Canada
Een geweldige autovakantie door West-Canada! Speciaal samengesteld voor het hele gezin of de complete familie. Tijdens deze drieweekse droomreis in Canada bezoek je alle hoogtepunten zoals Banff National Park, Jasper National Park en Vancouver (Island). Het bijzondere van deze reis is het accommodatieaanbod. Je verblijft namelijk in speciaal uitgekozen hotels en lodges met minimaal twee slaapkamers, een woonkamer en waar mogelijk een keukentje.


Meer informatie over deze reis!
Familievakantie Zweden & Noorwegen
Een verrassende, afwisselende rondreis door Zweden en Noorwegen, die jong en oud nog lang zal bijblijven! Dát is deze fantastische familietrip door het zuiden van Zweden en Noorwegen. Een prachtige, afwisselende familiereis door het zuiden van Zweden en Noorwegen biedt vrijwel alles wat je kunt verwachten. Doets Reizen neemt je mee naar de landen van Pipi Langkous, de Vikingen en de Trollen.


Meer informatie over deze reis!
Stedentrip East USA Complete
Alle topsteden aan de Oostkust in één rondreis! Het gezellige Boston, het bruisende New York, het opkomende Philadelphia en natuurlijk het politieke zenuwcentrum, Washington DC. De Amtraktrein brengt je van centrum naar centrum. Superrelaxed. Na deze 2-weekse trip heb je Amerika zóveel beter leren kennen. En bewaar je zóveel mooie beelden en herinneringen.


Meer informatie over deze reis!
Canadian Bears, Whales & Mountains
Prikkel je zintuigen met onze Canadian Bears, Whales and Mountains autovakantie. De naam zegt het eigenlijk al, deze Canadareis staat 100% in het teken van wildlife en ongerepte natuur. Je gaat namelijk tijdens diverse wildlife safari's op zoek naar grizzlyberen, walvissen, orka's en andere prachtige dieren. Gedurende je vakantie verblijf je in bijzondere hotels en lodges die op de route liggen. Niet voor niets is de Canadian Bears, Whales and Mountains een van de populairste reizen bij Doets Reizen!


Meer informatie over deze reis!
Droomreis Gouden Staten vanuit San Francisco
De meest populaire Zuidwest Amerika vakantie van Doets Reizen. En met een reden, want alle hoogtepunten zijn vertegenwoordigd in deze autovakantie van 3 weken. Deze uitgebreide autorondreis door West-Amerika bezoekt o.a. de Grand Canyon, San Francisco, Yosemite National Park, Las Vegas, Los Angeles en Big Sur. Maar neemt je ook mee naar nog onontdekte 'parels' zoals Tucson. Deze reis is ideaal wanneer je graag wat meer tijd neemt om alles goed in je op te nemen.


Meer informatie over deze reis!
Reisblog:
Met de kinderen naar Amerika
Lees deze reisblog hier!
Wij regelen het!  
Ons team staat voor je klaar om jouw droomreis werkelijkheid te maken. 
Facebook
Link
YouTube
Website
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief van Doets Reizen.
2024 Copyright ©  Doets Reizen, All rights reserved.

Afmelden voor toekomstige berichten.