Nieuwsbrief week 29
dinsdag 19 juli 2016
   

Nieuws

De 9 meest voorkomende communicatiefouten

Vergaderingen, e-mails, pratende collega's.. De hoeveelheid communicatie op de werkvloer maakt het lastig om doelgericht te communiceren. En dus gaat het soms mis. 
Lees meer

Zo word je slimmer!

In deze achtste aflevering van Smart Brains: neurogenese. Wetenschappers ontdekten nog niet zo lang geleden dat ook volwassen hersenen zich nog aanpassen onder invloed van wat je meemaakt.
Lees meer
(advertorial)

Van Het Nieuwe Werken naar Nieuwe Vergaderen

Wil jij ook concrete, snelle, leuke en besluitvaardige meetings? Download dan ons nieuwe ebook vol met tips en tricks om ook in jouw organisatie over te kunnen stappen op Het Nieuwe Vergaderen.

Checklist

5 tips om het beste uit je zomerkrachten te halen

Huur je deze zomer tijdelijk personeel in ter vervanging van vaste krachten in de vakantieperiode? 5 tips van Walters People Rotterdam om het beste uit je tijdelijke versterking te halen.
Lees meer

Blog

Sta jij jezelf in de weg? Belemmerende overtuigingen

We houden ons vaak onbewust vast aan gedachten die gebaseerd zijn op ervaringen uit het verleden. Het kan zijn dat je ouders je regelmatig lieten weten dat het niet goed genoeg was. Of je leidinggevende geeft je dat gevoel.
Lees meer
(advertorial)

Meer doen in minder tijd, met meer plezier

Meer doen in minder tijd en met meer plezier, het klinkt je vast als muziek in de oren. Met de juiste tips en tricks kan het écht. Leer snellezen, mindmappen, je mailbox slim beheren, voorrang geven aan jouw prioriteiten en nog veel meer. Je kunt je nog aanmelden voor de training POWERsecretaresse van 22 september.

Vraag en antwoord

Hen of hun?

Weet jij nog hoe het ook alweer zat met hen en hun of kan je wel een opfrisser gebruiken? Judith Winterkamp legt uit hoe het zit.
Lees meer

Vakbase (alleen voor abonnees)

Handige tips voor Outlook, Word en Excel

De programma’s in de Microsoft Office suite hebben één ding tegen: ze zijn zo uitgebreid dat de gebruiksvriendelijkheid vaak te wensen over laat. Daarom hier een aantal handige tips.
Lees meer
Nieuw in de Vakbase (abonnees)
Klik hier om je aan te melden voor de Vakbase
Accommodaties uitgelicht
Tips voor digitaal werken
Hoe krijg jij als secretaresse en managementondersteuner je organisatie zo ver om digitaler te werken? En wat komt daarbij kijken?
Bekijk deze handige pagina met tips
Zien we jou dit jaar op ons Event?
Dit keer op 8 november in Supernova|Media Plaza, een inspirerende locatie waar we het gaan hebben over de ongekende (en onbekende) mogelijkheden van je brein. Breinexperts laten je zien hoe je van je brein jouw geheime wapen maakt. Daarnaast ook een herhaling van de meest populaire workshops uit het voorjaar. Uniek aanbod: boek een workshop en je congresdeelname is gratis!
Aanmelden/meer informatie
Tijdschrift
 
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.