House-of-Animals-Karen-Soeters-met-geit

Lieve dierenvriend,

Wat een opluchting: alle honden van de horrorfokker in Eersel zijn vandaag in bewaring genomen door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Dat is niet zonder slag of stoot gegaan. We hebben meerdere handhavingsverzoeken, bezwaarprocedures en aangiftes ingediend voor de handhavers eindelijk in actie kwamen om verwaarloosde puppy’s en uitgemergelde moederhonden uit hun erbarmelijke omstandigheden te verlossen. 

Eersel

House of Animals undercover bij horrorfokker in Eersel.

Het is nog niet voorbij

We zijn ontzettend blij en trots op ons Investigations Team. De leden van ons team wisten de misstanden aan de kaak te stellen en, mede dankzij hun inspanningen, krijgen de honden nu een veilig onderkomen. Ook is eigenaar Jan P. van Kwispel Enzo gearresteerd tijdens het in bewaring nemen van de honden. Hij belemmerde het werk van de inspecteurs en andere medewerkers.

Maar het is nog niet voorbij: we hebben al bewijsstukken die aantonen dat hij op andere plekken in honden handelt en ermee fokt. Dit laten wij niet gebeuren. We zitten hem op de hielen en zullen er alles aan doen te voorkomen dat hij elders zijn horrorpraktijken voortzet. Deze man moet gestopt worden en daarbij vragen we om jouw hulp!

Steun ons  

Help ons malafide hondenfokkers te ontmaskeren! Wij werken undercover en verzamelen bewijs tegen foute fokkers, Marktplaats en toezichthouder NVWA. Waar mogelijk doen we aangifte bij de politie. Voorkom dat het Eerselse Kwispel & Enzo elders een doorstart maakt en steun ons! Namens alle honden in nood heel veel dank. 

Steun ons

De autoriteiten grijpen eindelijk in op dinsdag 23 mei bij de horrorfokker in Eersel.

Undercoverbeelden van House of Animals tonen vieze hokken, verwaarloosde pups en zieke moederhonden. 

Karen-Soeters

Warme groeten, 

Karen Soeters

Founder House of Animals

Volg ons op social media

Indien je onze nieuwsbrieven niet meer wenst te ontvangen, klik dan op afmelden.