ELF Voetbal nieuwsbrief van 27-12-2019
De acht van Trent Alexander-Arnold

Trent Alexander-Arnold was de grote man in de topper tussen nummer twee Leicester City en koploper Liverpool (0-4). De rechtsback van Liverpool scoorde, maar gaf ook twee assists. Zijn handelsmerk, want het waren zijn zevende en achtste van dit Premier League-seizoen.


Lees verder
Interview Glenn Kobussen: "Onze kracht ligt in het stabiele"

HHC Hardenberg gaat als verrassende nummer één de winterstop in. Aanvoerder Glenn Kobussen (30) houdt nog een slag om de arm wat betreft de doelen voor het volgende jaar. De fans verlangen naar het kampioenschap en Kobussen beaamt dat het er goed uitziet, maar benadrukt tegelijkertijd dat er nog een lange weg te gaan is.

Lees verder
Samenvatting: Leicester City-Liverpool (0-4)

Koploper Liverpool was heer en meester in topper tegen nummer twee Leicester City. Al in de eerste helft had Liverpool al kunnen uitlopen, maar bleef het bij 0-1. In de tweede helft liep de ploeg van Virgil van Dijk en Georginio Wijnaldum uit naar een 0-4 zege. Doelpuntenmakers: Roberto Firmino (2x), James Milner en Trent Alexander-Arnold. 

Lees verder
Top 10 van de jaren ’10: Sergio Agüero kroont noisy neighbours tot kampioen

ELF Voetbal heeft voor het eind van het decennium nog een mooie toegift voor u. We hebben tien wedstrijden uit de jaren ’10 gekozen die ons nog heel lang gaan bijblijven. Wedstrijden voor in het nationale, of misschien zelfs het wereldwijde geheugen van het voetbal. De vierde wedstrijd werd gespeeld op 13 mei 2012, de slotdag van de Premier League.

Lees verder
Top 10 van de jaren ’10: David Gray kopt 114 jaar lijden aan gort

ELF Voetbal heeft voor het eind van het decennium nog een mooie toegift voor u. We hebben tien wedstrijden uit de jaren ’10 gekozen die ons nog heel lang gaan bijblijven. Wedstrijden voor in het nationale, of misschien zelfs het wereldwijde geheugen van het voetbal. Deel drie gaat over de Schotse bekerfinale van 2016 en het afrekenen met een (letterlijk) eeuwenoud trauma.

Lees verder
In beeld; de meest scorende ploegen uit de bekende competities

Terwijl de meeste voetballers genieten van een welverdiende winterstop, is het tijd om op verschillende gebieden de balans op te maken. Daarom zetten we dit keer de meest scorende clubs uit tien bekende Europese competities op een rijtje.

Lees verder
Zo verlangt de achterban van Ajax naar de rentree van Lasse Schöne

Lasse Schöne verliet Ajax afgelopen zomer voor een avontuur bij Genoa CFC, maar mag naar verluidt alweer vertrekken bij de hekkensluiter van de Serie A. Op Twitter laten de fans van de Amsterdammers via #LASSECOMEHOME in ieder geval weten dat de 33-jarige middenvelder wat hun betreft altijd welkom is in de Johan Cruijff ArenA.

Lees verder
Het 2019 van… PEC Zwolle

2020 staat voor de deur, dus is het hoog tijd om terug te blikken op het voetbaljaar 2019. Herbeleef met ELF Voetbal de hoogte- en dieptepunten van alle clubs die in het afgelopen jaar Eredivisievoetbal speelden. Ook PEC Zwolle beleefde een roerig jaar met stunts, blamages, wondergoals en transferflops. 

Lees verder
Het 2019 van… FC Emmen

2020 staat voor de deur, dus is het hoog tijd om terug te blikken op het voetbaljaar 2019. Herbeleef met ELF Voetbal de hoogte- en dieptepunten van alle clubs die in het afgelopen jaar Eredivisievoetbal speelden. Ook FC Emmen beleefde een roerig jaar met stunts, blamages, wondergoals en transferflops. 

Lees verder
Schalke 04 FC - Borussia Mönchengladbach18-01-2020
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
 
Arsenal FC - Sheffield United18-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Manchester City - Crystal Palace18-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Liverpool FC - Manchester United18-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen
Newcastle United - Chelsea FC18-01-2020
VoetbalreizenXL
Voetbaltrips.com
Equipo Voetbalreizen