Persoonlijke groei voor alle leeftijden, Portretten van zomerliefdes & Fijne winacties
Zin Magazine 10

Zin Magazine 10

Istanbul & Cappadocië, Plien & Bianca, 5 vragen aan Arthur Japin
Zin
Bam, het was meteen raak!
Zomerliefde

Liefde op het eerste gezicht. Dat was het voor Mar, Wanda, Marit en Marian alle vier toen ze op een zinderende zomerdag hun grote liefde tegen het vege lijf liepen. En of ze dat nu een aantal jaar geleden of al meer dan veertig jaar terug overkwam: de vonken spatten er nog stevig af.

Zin
Persoonlijke groei voor alle leeftijden
Oud geleerd, jong gedaan

De zoveelste activiteit met oase en hulstbladeren in een zorginstelling of buurthuis. Vooral niet afschaffen, vinden Enny van Arkel en Ilse Nieuwland. Maar: een college over een inhoudelijk onderwerp door een student-docent kan óók. Tien jaar geleden bedachten ze de stichting Oud Geleerd Jong gedaan, een ware win-winformule. Want leren is leuk als je 20 én als je 85 bent. 

Zin
Speel het Camper Survival spel
En win een speakerlamp!

Tijdens het Camper Survival Spel ontwijk je obstakels op de weg en verzamel je camper objecten voor extra punten. Speel dit online spel en maak kans op een lamp met luidspreker van Morimori t.w.v. € 129,95.

Zin
Theatervoorstelling over de arbeidsmarkt van morgen
We gaan nog even door

Op humoristische wijze neemt loopbaancoach Anne Marije Buckens je mee naar de arbeidsmarkt van morgen. Want hoe ga jij het de komende jaren winnen van robots, gen Z, burn-outs en quit quitters? Een wervelende show vol heldere inzichten, herkenbare anekdotes en veel inspiratie, waarvoor wij vrijkaarten mogen verloten.

Zin
Aangrijpend & hoopvol
Debutant Michael Hompes

Een oorlogswees en een verzetsheldin. Meer dan vijftig jaar na de oorlog bij elkaar gebracht door de liefde tussen hun zoon en kleindochter. Die zoon is Michael Hompes. Of hij schrijftalent had, wist hij niet, maar wel dat er een verhaal verteld moest worden. Hij zei zijn baan op en ging schrijven. Nu is zijn aangrijpende debuut een feit: Het verleden is voor later. 

Zin
1+1 gratis!
Be!eef

Op Be!eef ontdek je verschillende themapaviljoens zoals ‘Culinair plein’, ‘Woontoekomst’ en meer, met lezingen en workshops. Geniet van optredens van George Baker, Berget Lewis, Karin Bloemen en Edsilia Rombley. Kom leren, ontdekken en genieten op Be!eef. Koop nu je ticket voor € 22,50 met actiecode 'ZIN30cadeau' en krijg een tweede ticket gratis! 

Zin
Klein, maar intiem portret
A new kind of wilderness

Na een tragedie moeten de zelfvoorzienende Paynes hun idyllische leven op een afgelegen Noorse boerderij verlaten voor de moderne maatschappij. Een bekroonde documentaire over liefde, verlies en de zoektocht naar een nieuw begin. Deze ontroerende film draait vanaf 29 augustus in de bioscopen.

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2024 Roularta Media Nederland. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden