Grootste congres uit de geschiedenis

Het is bijna zo ver: op vrijdag 15 maart gaat het dak eraf! In een compleet vernieuwd NBC maken we er een fantastische congresdag van voor alle schoolleiders uit heel Nederland. Het programma is compleet, met een spetterende opening door Redo en als afsluitende spreker Milio van de Kamp, en een keuze uit maar liefst 4 keynotes, 28 sessies en 6 kennistafels. Een dag die je niet mag missen. Jij komt toch ook?


Praat mee over basisondersteuning

Ieder kind heeft recht op goed, passend onderwijs. Weet jij als schoolleider welke ondersteuning jouw school minimaal moet bieden? Wat mogen leerlingen en ouders van een school verwachten wanneer leerlingen vastlopen op school? Wil jij hierover meepraten, kom dan naar de bijeenkomst op 8 april. AVS organiseert, samen met de AOb en Ouders & Onderwijs, speciaal voor schoolleiders deze bijeenkomst in Utrecht. Ga je met ons het gesprek aan?

Lees verder

Benut de diversiteit en denkkracht van het hele team!

In de periode tot aan de zomer komt er veel op jou af als schoolleider. Door verantwoordelijkheden en leiderschap met je team te delen, behouden jij en je leerkrachten energie en plezier in het werk. De leergang Gespreid Leiderschap biedt je de unieke kans dit toe te passen op je school. Interessant? Er zijn nog 5 plekken beschikbaar. Start: 12 april a.s.

Schrijf je nu in

95 gênante vragen*

Als model voor teamontwikkeling

Onlangs moest ik een inhoudelijke verhandeling schrijven over teamontwikkeling als essentie voor kwaliteit van onderwijs en welzijn van leerlingen.

Zoiets kun je wel aan mij overlaten.

Meestal haal ik dan eerst een bakje koffie om op gang te komen. Lopende naar het koffieapparaat denk ik alvast na wat er nodig is om een positieve en op samenwerking ingerichte leeromgeving te creëren, waarin medewerkers van een zelfbewuste professionele organisatie elkaar vinden om de leerlingen het beste onderwijs voor te schotelen.

Lees verder

Nieuws

Meer nieuwsberichten

Advertenties

Vacatures

Disclaimer
Ondanks het feit dat AVS zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze e-mail en zij daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kan zij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie en kan zij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Uitgebreide disclaimer