Beste lezer,

Net als voor vele andere sectoren is 2020 voor de accountancybranche een memorabel jaar. Wat brengt 2021 de sector? Wij zijn benieuwd naar uw mening!

Doe mee met de enquête en maak een kans op een van de tien gratis tickets voor de AV-dag van 2021.

Wij willen graag weten hoe accountants tegen het jaar 2021 aankijken. Zorgt Covid-19 voor een verandering in werken? Voor extra werk? Voor problemen bij klanten? En wat is de impact in 2021 van andere brancheontwikkelingen en technologische ontwikkelingen?

Graag willen wij 5 tot 10 minuten van uw tijd om een aantal vragen en stellingen te beantwoorden over de accountancymarkt en hoe het met uw business gaat. De resultaten geven inzicht in het sentiment in de accountancymarkt en in de trends en ontwikkelingen in de branche. Interessant voor u om te lezen en om misschien eens met collega’s of branchegenoten over te discussiëren.  

Wanneer u op deze link klikt, start de enquête. 

U kunt de enquête anoniem invullen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben naar aanleiding van de enquête, dan horen wij dat uiteraard graag van u. Onder de deelnemers aan deze enquête worden tien gratis toegangskaartjes voor de AV-dag van 2021 verloot.

Alvast hartelijk dank voor uw deelname. Wij waarderen dit zeer.

Met vriendelijke groet namens de AV redactie, 

Wilbert Geijtenbeek
Hoofdredacteur Accountancy Vanmorgen

De redactie van Accountancy Vanmorgen wenst u een hoopvol, gelukkig en gezond 2021!

Postadres:                   Bezoekadres:
Parallelweg 25            Keulenstraat 16
7213 VT Gorssel         Deventer

E
redactie@accountancyvanmorgen.nl
I  www.accountancyvanmorgen.nl

 

 
Je ontvangt dit bericht omdat je geabonneerd bent op onze dagelijkse nieuwsbrief. Wil je geen mail meer ontvangen van Accountancy Vanmorgen, meld je dan hier af.