Nieuwsbrief van 25-8-20 6:30:10
Online bekijken

... is zo gelegd

Comfortabel wonen en werken, dat wil iedereen!

Fermacell® Vloerelementen dragen een belangrijk steentje bij en zorgen voor een effectieve warmte-isolatie, hoge contact- en luchtgeluidsisolatie en een verbetering van de brandwerendheid. Droge dekvloeren worden steeds vaker gebruikt als vloeroplossing. Lange tijd werden ze hoofdzakelijk gebruikt bij renovatie. Daar zorgden ze, tegen een redelijke prijs, voor modern vloercomfort en het behoud van veel houten balkenplafonds in oude gebouwen..

Met Smart Comfort slim en efficiënt het beste feelgood-klimaat creëren

In een woning of werkomgeving wil je het beste feelgood-klimaat creëren. Temperatuur speelt hierbij een belangrijke rol. Met REHAU-vloerverwarming begeef je je op het gebied van Smart Comfort. Complete, betrouwbare en ergonomisch goed doordachte systemen voorzien van slimme technische details om zowel de installatie als service zo snel en smart mogelijk te maken. REHAU biedt een compleet assortiment met buizen, verdeeltechniek en regeling voor vloer, wand en plafond.

NICOCYL® pvc-vloeren

Er is vrijwel geen vloer denkbaar, waarop de NICOCYL® pvc-tegel niet toegepast kan worden. Van brandweerkazerne tot café, van scheepsbouw tot winkel, van hotel tot tuincentrum. De vloertegels zijn watervast, geluiddempend, bestand tegen veel verschillende chemicaliën en extreem slijtvast. Voor de verschillende toepassingen zijn passende verbindingsmogelijkheden, waardoor de vloerbedekking vloeistofdicht kan worden gelegd en ook geschikt voor toepassing in levensmiddelenindustrie.

NORIT geluidsisolerende ondervloer

NORIT geluidsisolerende ondervloer is een bijzonder droogbouwelement met een slimme klikverbinding die schroeven overbodig maakt. Door de grote maatvastheid wordt de ondervloer zeer glad en kan de topvloer er direct op verlijmd worden. De NORIT geluidsisolerende ondervloer is geschikt voor egalisatie en isolatie en toepasbaar met vloerverwarming en vloerkoeling. De NORIT droogbouwelementen zijn 30 minuten brandwerend.

Heb je een afwateringsvraagstuk voor een bedrijfsvloer?

Wij zijn jouw gratis kennispartner! De ACO-groep is wereldwijd marktleider op het gebied van watermanagement. Als producent en ontwikkelaar van innovatieve en duurzame afwateringsproducten en –systemen beschikken wij over jarenlange kennis en ervaring. Heb je een vraag over het opvangen, reinigen, vasthouden en afvoeren van water? Wij adviseren je met elk vraagstuk.

Triflex Creative Design

Terrassen, balkons en entreegebieden zijn een verlengstuk van de leefomgeving. Kleur en decoratie spelen er een grote rol bij de afwerking. Met Creative Design realiseert u vloeren met een uniek eigen gezicht. Met veel effecten, van tegelpatronen tot een logo of vloertekst. Ook deze afwerking is duurzaam weerbestendig. Met Triflex Creative Design plaatst u accenten waar en zoals u wilt.
4.919
Leveranciers
26.765
Producten
914.000
Gebruikers
Bekijk NBD-Online
Facebook twitter Facebook
Privacy Waarborg
Deze email is verstuurd naar newsletter@newslettercollector.com
Wijzig nieuwsbriefinstellingen of schrijf uit.