Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌

Bekijk deze e-mail online

De vakantieperiode breekt aan en voor veel wandelaars is dat het uitgelezen moment om de bergen in te gaan. Maar als je je niet goed voorbereid kan een wandeling ernstige, of zelfs fatale gevolgen hebben. Onze Wandelaar des Vaderlands spreekt bergexperts Jantiene en Allard. Praat mee in de comments.

Bekijk de video

Nu in het magazine Wandel.nl - Leontien van Moorsel over ‘haar’ geliefde Zevenhuizerplas


Onlangs ontdekte Leontien van Moorsel (54) de kunst van het vertragen. In de nieuwste editie van het magazine Wandel.nl neemt ze je mee naar haar zo geliefde Zevenhuizerplas, waar ze graag wandelt en tot rust komt. Het nieuwe magazine is net uit!


Lees verder

Cadeautips voor de wandelende vader


Op zondag 16 juni is het Vaderdag, maar wat geef je nou aan een vader die het liefst de hele dag op pad gaat en die alles al heeft? Vergeet die geijkte sokken en laat je inspireren door onze cadeautips!


Lees meer

Wandelwoorden, deel 3: witte vlag

Wandelaar en liefhebber van woorden, Sanne Bloem, verzamelt en bedenkt wandelwoorden, oftewel: begrippen die wij wandelaars allemaal herkennen. 

Haar nieuwste vondst is de ‘witte vlag’. Twee woorden, één begrip in wandelland. Maar wat is het eigenlijk?


Laat je verassen

Geen bezwete rug met deuter (+ winactie) 


Wandelen is een geweldige manier om de natuur te verkennen, maar laten we eerlijk zijn, niemand houdt ervan om met een bezwete rug rond te lopen. Daarom tippen we je samen met deuter een aantal wandelrugzakken met goede ventilatie. En je maakt nog kans op een rugzak ook! 


Doe mee!

Langs stranden en meren: hier wandel en verblijf je aan het water


Blinkend water, wuivende rietkragen of grassen, een verkoelend briesje en prachtige uitzichten. Er gaat niets boven wandelen langs het water. Op deze drie plekken aan het water kun je uitstekend wandelen. We geven je meteen wat inspiratie om hier te verblijven in een leuk vakantiepark.


Kom genieten

Uitgelichte wandelevenementen

📅 Scheperwandeltocht | 8 juni | Ruinen

📅 Zaanstad 50 | 8 & 9 juni | Koog aan de zaan

📅 25e Singels en Essen Wandeltocht Gelselaar | 9 juni | Gelselaar

📅 7e Spieren voor Spieren wandeltocht| 9 juni | Woudenberg

Wandel mee met de Zomerwandeltocht Groot Gestel


Op zondag 7 juli organiseert Wandelsportvereniging “Groot Gestel” voor de 13e keer de zomerwandeltocht. Wandelaars kunnen op deze dag de keuze maken uit verschillende afstanden, te weten 10, 20, 30 en 40 km. Inschrijven kan ter plekke.


Wandel mee

Volg ons ook via social media

Download de Wandel.nl App

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je abonnee bent van de Wandel.nl Nieuwsbrief. Let op, wanneer je je afmeldt word je voor alle e-mails van Wandel.nl afgemeld. 


Naam:

E-mailadres: newsletter@newslettercollector.com


Uitschrijven & Gegevens wijzigen

Koninklijke Wandelbond Nederland, Berg en Dalseweg 125, 6522 BE Nijmegen, The Netherlands