De best bekeken topics van afgelopen week

2 years ago


Text only:


Picdump (869)
Het eerste dodelijke ongeluk met een auto in Nederland vond plaats in Valkenburg in 1901. Bij ons is gelukkig nog nooit een dodelijk ongeluk geweest met een picdump.
Picdump (868)
Voetballer Francesco Totti is de enige speler die in alle edities van FIFA 96 tot en met FIFA 17 voorkomt. Wat een koning. Net als de picdump. Die is ook koning.
Picdump (872)
De Thaise koningin Kumariratana stierf in 1880 toen ze verdronk. Niemand hielp, want op het aanraken van de koningin stond de doodstraf. Iets met een trut die karma heet. Tijd voor een picdump.
Picdump (870)
De snelste rode kaart ooit werd na 2 seconden gegeven nadat een speler na het fluitsignaal 'Fuck me, that was loud' riep tegen de scheids. Dus, allemaal netjes op je woorden passen. Kijk maar lekker naar de picdump, dat duurt langer dan 2 seconden.
Picdump (871)
Het is vandaag 'Drink Bier Dag'. Ik hou er dus mee op en ik ga aan het pils. De picdump staat er nu toch op. Tjoe!
Franse lerares brengt het vak biologie in de praktijk
Dat de meeste theoretische vakken op school redelijk saai zijn snapt deze franse lerares maar al te goed, dus daarom besloot ze de lesstof in de praktijk te brengen. Dankzij de mobiele telefoon kijken we even gezellig mee en het thema van vandaag is 'het vrouwelijk lichaam'.
Treitervlogger Ismail Ilgun blijkt toch niet zo stoer te zijn
Of zou het een look-a-like zijn die een boze Turk achter zich aankrijgt?
Picdump (873)
In de zin 'ik gaf z'n quasi sexy vrouw acht bedlampjes' komen alle letters van het alfabet voor. In het woord picdump niet, maar die zin levert dan ook geen leuke plaatjes. Een picdump wel.
Poolse man hardhandig opgepakt in Amsterdam
Deze Pool zal wel gevonden hebben dat hij onterecht werd opgepakt en zette het daarom waarschijnlijk op een schreeuwen. Als je dan ook nog uithaalt naar de agent van dienst, kun je wel een paar klappen op je bek verwachten.
Hoe rijk was Pablo Escobar nou eigenlijk echt?
De populaire serie Narcos van Netflix gaat over de jacht op Pablo Escobar en zijn Medellínkartel. Op het hoogtepunt van zijn 'carrière' verdiende Pablo Escobar ongeveer 60 miljoen dollar per dag en werd hij door het zakentijdschrift Forbes genoemd als de op zeven na rijkste man ter wereld. Als hij nog zou hebben geleefd dan zou zijn bezit $30 miljard dollar worden geschat. Deze video maakt duidelijk hoe absurd het is om $22 miljard dollar per jaar te verdienen met het verkopen van cocaïne.
Dit is de wekelijkse mailing zodat je precies weet wat je afgelopen week allemaal hebt gemist. Erg handig dus. Wil je desondanks deze mail niet meer ontvangen? Klik dan hier om je uit te schrijven.
Skoften
Skoftenstraat 69
Amsterdam 1069JA
Netherlands

Skoften.net

Categories: Crap | Fun
Age: 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older
Content includes: Drugs or other stimulants / hallucinogens drugs Erotic material

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019