☀ Stedentrip of zonvakantie? Dit zijn de beste bestemmingen
                                                         
Bekijk online versie
Op zoek naar je volgende bestemming, John?
Het is weer tijd voor wat reisinspiratie! Je ontvangt van ons elke week de beste deals in je inbox. Makkelijk, want zo hoef je zelf niet op zoek. We hebben voor jou de beste vliegticket-deals geselecteerd. Zit er iets voor je tussen?
🕶 De beste Europa-deals
Kreta (Heraklion)
Geniet van zon, zee en strand op dit prachtige eiland in Griekenland. Bijzondere kliffen rijzen op vanuit de zee. Bezoek de indrukwekkende opgravingen Knossos en Frangokastello. Ga naar Elounda, de meest luxueuze badplaats van Kreta. Iedere vrijdagochtend struin je hier rond op een authentieke Griekse markt in de haven. ’s Avonds dineer je culinair in een van de heerlijke restaurants.
Budapest
In Budapest geniet je van natuur, prachtige historische gebouwen en de vriendelijke bevolking. Vooral de binnenstad herbergt veel historische gebouwen waarvan er een aantal op de UNESCO Werelderfgoedlijst staan. Een absolute aanrader is een wandeltocht langs de Andrássyboulevard. o Bezoek ook zeker de grote markthal waar je heerlijke gerechten proeft en van alles mee naar huis neemt. Huur een auto om de omgeving van Budapest te ontdekken.
Wenen
Kopenhagen
Londen
Manchester
Begin hier jouw Europese ontdekkingsreis
1 Istanbul
v.a. € 138
2 Barcelona
v.a. € 133
3 Lissabon
v.a. € 185
4 Girona
v.a. € 162
5 Alicante
v.a. € 180
6 Ibiza
v.a. € 224
We horen graag je mening!
Wat vind je van deze e-mail?
 
 
E-mailvoorkeuren   Afmelden
 
Privacy   Contact
Getoonde tarieven zijn tenzij anders aangegeven vanaf prijzen p.p. op retourbasis inclusief belastingen en excl. eventuele boekingskosten als u geen zonvakantie boekt. Getoonde tarieven voor vliegtickets zijn vanaf prijzen p.p. op retourbasis inclusief belastingen en eventuele kortingen, excl. eenmalige boekingskosten van € 39,- en eventuele bagagekosten. WTC.nl is niet aansprakelijk voor onjuistheden in deze nieuwsbrief en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.
Volg WTC.nl op:
   
© Copyright 2019 WTC.nl - Onderdeel van Otravo