Héél véél 1+1 GRATIS! Dat is het voordeel van het zuiden.
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌

Inladen maar!
Héél véél 1+1 GRATIS!
Profiteer van het voordeel van het zuiden met heel veel aanbiedingen, 1+1 gratis! Bekijk alle acties van deze week in de folder of online en ga snel naar jouw Jan Linders.
Blader door de folder
Diverse acties
Bekijk alle acties
Nieuwe week. Blader door de folder >>
Groot in brood, klein in prijs!
Diverse acties
Meer aanbiedingen
Deze week bij jouw Jan Linders
Deze week op tafel!
Hmmm. Een heerlijke hachee, lekkere risotto of oosterse roerbak. Je vind de beste recepten weer in ons nieuwe weekmenu. Wat zet jij op tafel deze week?
Bekijk het nieuwe weekmenu
Altijd voordelig! Méér dan 750 producten voor een discount-prijs!
Het voordeel van het zuiden betekent ook voordelige boodschappen. Elke dag, het hele jaar. Bij jouw Jan Linders vind je méér dan 750 producten voor een discount-prijs. Je herkent ze aan het ‘Altijd Voordelig’ label bij het schap. Daar kun je op vertrouwen!
Meer altijd voordelig
Bij welke Jan Linders supermarkt doe jij het liefst je boodschappen? Voorkeur doorgeven
 
Volg ons op social media!

   
 
Jouw voordeel altijd bij de hand download de Jan Linders app

   
Onder 18 jaar verkopen wij geen alcohol
*Aanbiedingen zijn geldig van maandag 6 november 2023 t/m zondag 12 november 2023. Onder voorbehoud van prijswijzigingen en fouten.