Canvas

Hallo,

Heb je na de 25 jaar Canvas quiz zin gekregen om al die geweldige programma's van vroeger nog 'ns terug te zien? Dat dachten we al! We trakteren je op een trip down memory lane, zowel op televisie als op VRT MAX. En vanaf maandag 21 november zwaaien de deuren van de legendarische Studio Toots open voor een nieuwe reeks van De Toots Sessies!

 

Lachspieren aan groot onderhoud toe?

Dan zit je de komende vier weken goed bij Canvas. Vanaf vandaag halen we elke dag een van de legendarische Canvas humorreeksen uit de kast. Ze waren zodanig hun tijd vooruit dat ze vandaag onverminderd op de lachspieren werken. In de gloria, Neveneffecten, Alles kan beter en Het Peulengaleis: van maandag tot donderdag om 22u20 op Canvas. Nu al op VRT MAX!

Bekijk deze reeksen op VRT MAX 
 

De Toots Sessies

Een stomend nieuw seizoen van De Toots Sessies staat voor je klaar. Van maandag tot donderdag, om 19u40 op je scherm. Trots dat we deze kleppers in de studio mochten ontvangen : Warhaus, Ruben Block, Berre, Sons, Jan Verstraeten, Flip Kowlier, ... Wordt vervolgd!

Kijk nu op VRT MAX 
 

#tisaanons

't Is aan ons in Qatar! Wie het WK wil volgen, die zit bij VRT op de eerste rij. Vanaf maandag 21 november zendt Canvas dagelijks de wedstrijden om 17u uit! Geen enkel ander sportevenement zorgt voor zoveel gedeelde passie. Heb jij je supportersoutfit al klaarliggen? Maak 'm helemaal af met deze sjaal.

Doe mee aan de wedstrijd 

Het beste uit 25 jaar Canvas

Ga naar VRT MAX
Facebook   Youtube   Instagram   Twitter