De beste natuurboeken volgens Roots

9 months ago


Text only:

De natuur in met Roots - 08 maart
Niet leesbaar? Bekijk deze nieuwsbrief in je browserMeer natuur op rootsmagazine.nl
Natuurboekenweek5 ONMISBARE NATUURBOEKEN


De Boekenweek, die wordt gehouden van 10 t/m 18 maart, heeft als thema Natuur. Roots tipt welke 5 natuurboeken onmisbaar zijn in je boekenkast. En welke natuurboek mag volgens jou niet ontbreken?
Foto: PixabayBekijk de selectie van Roots
Natuur deze maandOP VROUWENJACHT


Wie denkt dat de eekhoorns nu winterslaap houden, heeft het mis. Sterker nog: van december tot begin maart zijn eekhoorns extra actief. Het is paartijd en de mannetjes gaan regelmatig op liefdespad. Om na de daad vervolgens weer alleen hun nest in te duiken.
Foto: Anneke van ProoijenMeer informatie
NatuurfotografieDOE MEE & WIN


Doe jij ook mee aan de Grote Roots Natuurfotowedstrijd? Deelname is gratis. Insturen kan nog t/m donderdag 29 maart. Wie weet win jij wel de reischeque t.w.v. € 2.000. Of een verrekijker van Swarovski ter waarde van € 1.060.
Foto: Lucie van Meteren Zo werkt de wedstrijd
EropuitVERGETEN AMBACHT


Rietsnijden is een bijna vergeten ambacht. In het nationale park Weerribben-Wieden kun je op 10, 11, 17 en 18 maart de rietsnijders echter nog aan het werk zien tijdens een vaartocht. Locatie: buitencentrum Weerribben, Hoogeweg 27, Ossenzijl (OV). Tijd: 13.30-15 uur. Prijs: € 9,95.Info & aanmelden


VerdiepingROOTS-BOEK OVER NATUURFOTOGRAFIE


In de natuur wemelt het van de onderwerpen om de prachtigste foto’s van te maken. Maar waar begin je? Wat zijn goede onderwerpen om te fotograferen en hoe doe je dat?


Het nieuwe Roots-boek Zo fotografeer je de natuur helpt je aan de hand van ruim 200 handige tips op weg. Prijs: € 19,95.Bestel hier het boek


Wat een vraag!DRINKT EEN ZEEHOND WATER?


Wat een zeehond eet weet bijna iedereen: vis. En af en toe een krab, inktvis of wulk. Maar wat drinkt een zeehond eigenlijk? Toch geen zout zeewater?
Foto: Anette MortierLees hier het antwoord
DOE MEE & WIN


Veel natuurliefhebbers hebben een verrekijker. Of ze overwegen er een aan te schaffen. Bij Cameraland willen ze graag weten wat jij belangrijk vindt bij een verrekijker. Vul de online-enquête in en maak kans op een kijker van Bushnell ter waarde van € 149.
Foto: PixabayHier vind je de enquête

Volg Roots ook op


Copyright © 2018
New Skool Media.
Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
                     
                     
               

Grasduinen.nl

Categories: Magazine Environment | Nature
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2018