Even wegdromen over de vakantie...

 
Geniet van het voorjaar!
 
 
Bezoek een festival in Drenthe
 
Het festivalseizoen is weer begonnen! In Drenthe worden diverse leuke festivals georganiseerd waar u kunt genieten van muziek, eten & drinken, workshops en leuke activiteiten. Op onze website tonen we een selectie van de leukste festivals in Drenthe. Bezoek bijvoorbeeld het Bluesfestival, Festival der Aa, High tea festival, Taribush festival of het Wereld Dans- en Muziekfestival Sivo in Odoorn.
 
Combineer een bezoek aan een festival met een verblijf bij de Drenthe Campings en geniet van een heerlijke vakantie!
 
 
 
In de spotlight
Voordelige arrangementen
 
 
Diverse arrangementen
vanaf € 85,-
 
1 week vakantie
vanaf € 110,-
 
1 week vakantie
vanaf € 110,-
 
 
 
 
Voel de zomer
 
Kom helemaal in de zomerstemming tijdens een korte vakantie op de camping tijdens Hemelvaart en Pinksteren. Kinderen spelen met elkaar, de barbecue wordt volop gebruikt en het animatieteam organiseert de leukste activiteiten. Iedereen is in een opperbeste stemming en u krijgt heel even een zomervakantiegevoel. Dat is wat Hemelvaart en Pinksteren zo bijzonder maakt. We hebben nog enkele plaatsen beschikbaar tijdens Hemelvaart en Pinksteren, dus wacht niet te lang met reserveren.
 
Op onze website staan diverse aanbiedingen vanaf € 85,-
 
 
 
 
Speciaal voor onze likers op Facebook
 
Wij weten als geen ander wat de mooiste plekjes zijn in Drenthe om te bezoeken. Verscholen plekjes waar u kunt genieten van een grandioos uitzicht, ongerepte natuur, een stukje historie of een mooie wandel- of fietstocht. Deze verscholen plekjes worden vanaf deze maand op Facebook getoond met foto’s en een locatie. Like onze Facebookpagina en ontvang onze tips als eerste!
 
 
 
 
 
Meimaand fietsmaand: fietsen en wandelen in Drenthe was nog nooit zo leuk!
 
Drenthe is een 5 sterren fietsprovincie. Er ligt ruim 1.800 kilometer fietspad en er zijn vele fietsroutes beschikbaar. Of u nu graag wandelt of fietst aan de hand van een kaart, een app of de knooppuntenbordjes langs de weg, u kunt alle kanten op. Onderweg komt u langs de mooiste plekjes, wandelt of fietst u over de heide, door de bossen en langs vennetjes. Het is werkelijk prachtig. Wilt u weten wat de beste app’s zijn, de mooiste routes en waar u even kunt uitrusten? Bezoek dan onze website, wij geven u vast diverse tips en hebben een speciale aanbieding voor u. Veel wandel- en fietsplezier!
 
 
Onze Facebook pagina gaan we actief gebruiken voor interessante feiten, tips en leuke nieuwsitems. Like daarom onze Facebookpagina en ontvang als eerste het laatste nieuws. Wilt u ons liken?

Een hartelijke groet namens alle Drenthe Campings
 
 
Meer weten over de Drenthe Campings? Ga naar www.drenthecampings.nl

Uitschrijven