Loading...

De beste tips voor een geweldig Rock Werchter 2019!

  • Html
  • Text
Het is Rock Werchter-tijd! Het belooft weer een geweldige vierdaagse te worden.
De beste tips voor een geweldig Rock Werchter 2019!

Het is Rock Werchter-tijd! Donderdag om 12u openen de deuren van het Festivalpark. Het belooft weer een geweldige vierdaagse te worden. Een warme vierdaagse ook. Tips, goede raad, weetjes en meer in deze mail!

Reis wijs naar Rock Werchter
Toptip: reis wijs, reis groen, reis met het openbaar vervoer! Je festivalticket geeft recht op een gratis e-treinbiljet heen en terug naar Rock Werchter. Download het nu. Voor wie met de fiets komt of kiest voor Park & Bike, zijn er gratis en permanent bewaakte fietsenstallingen voorzien vlakbij het festivalterrein. Kom je toch met de auto? Volg dan een route op basis van je herkomst. Alle mobiliteitsinfo vind je terug op deze pagina.
Overnachten in Werchter?
Dat kan! Dat is plezant! Lees alle info over kamperen in de buurt van het Festivalpark hier. De verkoop van campingtickets loopt gewoon door, ook tijdens Rock Werchter.
Hot hot hot
Rock Werchter 2019 wordt warm. Heel warm. Bescherm je tegen de zon. Smeer voldoende zonnecrème, draag een hoed of petje, drink veel water. In het Festivalpark wordt op verschillende plaatsen een verfrissend vernevelingssysteem geplaatst. Er is gratis drinkbaar water verkrijgbaar bij alle sanitaire blokken. Breng gerust een lege drinkbus mee. Zorg voor jezelf en voor anderen.
Download onze app!
Het tijdschema van de optredens, info over de artiesten, een interactieve festivalkaart en veel meer vind je in onze mobile app presented by Proximus. De meest complete festivalgids heb je zo altijd bij de hand. Download de app hier. We raden je ook aan om tijdens het festival zeker de notifications toe te laten: programma-updates, weerinfo en meer vinden zo sneller dan snel de weg naar jou.
Go Green, rock Werchter
Ook jij kan helpen Rock Werchter groener te maken. Door met het openbaar vervoer of met de fiets naar het festival te komen. Door in het Festivalpark afval te sorteren. Door bekers en flesjes in te zamelen. Let’s do this! Go Green, rock Werchter! Meer info lees je hier.
Volg Rock Werchter van thuis
Niet op Rock Werchter? RWTV by Rock Werchter, Proximus Pickx en Studio Brussel brengt je het beste vanuit het Festivalpark via rockwerchter.be en elke avond vanaf 20u ook via Pickx Live op Proximus TV. Studio Brussel zendt het hele festivalweekend live uit. Canvas brengt op zondag een heuse, acht uur durende marathonuitzending, tune in vanaf 16u. Enjoy!
Nog enkele tips:
De veiligheid van festivalgangers, van artiesten en hun crew, van medewerkers en buurtbewoners is altijd onze allerhoogste prioriteit. Voor de komende festivals is een set maatregelen van kracht. Zo is er een handige lijst met zaken die niet en wel toegelaten zijn in het Festivalpark. Je vindt deze hier. Betaal elektronisch: aan alle bonnenkassa’s en aan de merchandise-stands kan er met bank- of kredietkaart betaald worden, of met met de Payconiq by Bancontact-app. Wij zetten alles in om je en veilig, gezond en heel fijn festival te bieden. We gaan voor een brede aanpak. Zelfzorg en zorg voor vrienden is belangrijk in deze. Tips, tricks en vooral veel do’s hebben we voor je verzameld in Feel good, rock Werchter. #happytohelp: Heb je een praktische vraag tijdens het festival? Onze medewerkers aan de infostanden staan voor je klaar met allerhande raad en daad. Van woensdag 26 juni tot maandag 1 juli is team infostand ook 24/24 bereikbaar via Whatsapp op +32 (0) 474 944 219. Zingend naar Werchter? Reis naar Rock Werchter met de beste muziek door de speakers of koptelefoon: beluister onze afspeellijst op Spotify! Share your stories! Voeg #RW19 toe aan je posts en updates op sociale media!
Tot op Rock Werchter!
3 days until Rock Werchter 2019. Stay tuned!

Share this newsletter on

Loading...

Related newsletters

© 2019