Even wegdromen over de vakantie...

 
 
 
Laat de zomervakantie maar beginnen!
 
Weet u al waar u naar toe op vakantie gaat? Wat dacht u van een strandvakantie in het bos, kamperen in een Nationaal Park of op zoek gaan naar de Drentse Big Five en overnachten in een luxe safaritent? Voor een bijzondere en onvergetelijke vakantie hoeft u helemaal niet uren in een vliegtuig te zitten, het is allemaal mogelijk in Drenthe!
 
We helpen u graag op weg bij het zoeken van de ideale vakantiebestemming. Bezoek onze website en maak gebruik van de campingkiezer. De zomervakantie is dichterbij dan u denkt!
 
 
 
In de spotlight
3 meest gekozen faciliteiten
 
 
 
 
 
Kamperen, huren of beide?
 
Waar gaat uw voorkeur naar uit: kamperen of huren? Of misschien een combinatie? Ervaar dan het ultieme kampeergevoel in een ingerichte tent of kampeerbungalow! Geen gedoe met haringen of scheerlijnen, maar gewoon aan komen rijden, auto uitpakken en direct genieten van vakantie. Zo simpel kan het zijn.
 
Houdt u toch iets meer van luxe, kies dan voor een safaritent. Deze ruime tenten zijn voorzien van keuken, sanitair en comfortabele bedden. Even ontspannen op een loungebank voor de tent en genieten. Het is immers vakantie…
 
 
 
Speciaal voor onze likers op Facebook
 
Wij weten als geen ander wat de mooiste plekjes zijn in Drenthe om te bezoeken. Verscholen plekjes waar u kunt genieten van een grandioos uitzicht, ongerepte natuur, een stukje historie of een mooie wandel- of fietstocht. Deze verscholen plekjes worden vanaf deze maand op Facebook getoond met foto’s en een locatie. Like onze Facebookpagina en ontvang onze tips als eerste!
 
 
Meer weten over de Drenthe Campings? Ga naar www.drenthecampings.nl

Uitschrijven