CrimeCompagnie.nl | Bekijk nieuwsbrief in browser

Zomer in je bol 

Hi ,

Over een uurtje zet ik mijn computer uit en begint mijn vakantie. Ik heb al een heel lijstje op mijn ereader en een stapeltje boeken klaar staan. Niets fijner dan je helemaal verliezen in een goed boek, toch? Mijn tips voor jou deze zomer heb ik hieronder gezet. 

Fijne vakantie & veel leesplezier! 
Ilse

Wanneer Annejet besluit om samen met haar buurvrouwen een belevingstuin te creëren, haalt ze zich een hoop gedoe op de hals. De komst van Katja, een aantrekkelijke nieuwe buurvrouw, zet alle verhoudingen op scherp. Als de temperatuur blijft stijgen, komen de zorgvuldig bewaarde geheimen aan het licht.

Een soort van Nederlandse Desperate Housewives
€7,99
Verschijnt 3 augustus
Lees de hele serie over Julia Menken en begin met deel 1 De Verloren jongen. Deze serie is niet geschikt voor tere zieltjes en supergoed! 

Na een traumatische ervaring werkt gedragsdeskundige Julia Menken uitsluitend aan cold cases. Maar dan wordt haar hulp ingeroepen bij een actuele zaak. Lukt het Julia om haar gevoelens uit te schakelen en de moordenaar te pakken voor er nog meer slachtoffers vallen?

Een van de beste series die ik ooit las!
€7,99
Op een ochtend wordt Amelie van haar fiets getrokken door een man met een angstaanjagend masker op. Was Amelie op de verkeerde plek of moest de ontvoerder juist háár hebben?

Onze topper deze zomer. Net als je denkt dat je weet waar het heen gaat... blijkt het toch anders te zitten. Zooo goed!
€19,95
ISBN: 9789461096159
Sacha werkt als journaliste voor het tijdschrift Aimer, maar heeft ook een geheim leven als escort. Tijdens het spetterende jubileumfeestje van het blad vertelt ze haar baas dat ze wil stoppen. Maar als het feest in volle gang is, verdrinkt een van haar collega’s  en wordt al snel duidelijk dat Sacha’s beslissing weleens grote gevolgen kan hebben…

Feelgood thriller!
€ 21,99
 
Een jong slachtoffer wordt gevonden in het midden van een mysterieus stenenfiguur. De betekenis en toedracht van de gruwelijke moord blijven een raadsel. Jasmine Ziani, een ambitieuze stagiaire bij de recherche, bijt zich vast in de zaak.

Eenmaal begonnen, wil je niet meer stoppen!
€ 19,95
 
Instagram van Crime Compagnie
Facebook van Crime Compagnie
Twitter van Crime Compagnie
Website van Crime Compagnie
Copyright © 2022 Uitgeverij De Crime Compagnie, 
U ontvangt deze email omdat u zich heeft ingeschreven voor deze mailing.
Uitgeverij De Crime Compagnie
Remiseweg 12A
Laren nh, Noord-Holland 1251 HW
Netherlands

Add us to your address book


Gegevens aanpassen of Afmelden.