Grote vos | Gierzwaluwen | Muggenradar
NIEUWE ROOTS

NIEUWE ROOTS

Wandeling Lauwersmeer, hommels, en meer in een vers juninummer: nu te koop.
Roots
Natuurkennis
DE WERELD OP ZIJN KOP

Sommige dieren hebben een originele kijk op de wereld. Ze hangen soms ondersteboven. Is er een reden voor dit gedrag?
Foto: iStock

Roots
Verrekijkertest
DE BESTE KIJKERS VOOR OP REIS

Ga je binnenkort op reis, dan verrijkt een verrekijker de beleving van natuur en vogels. Maar welke kijker is geschikt? Roots-redacteur Paul Böhre geeft tips.
Foto: iStock

Roots
Natuurnieuws
DE COMEBACK VAN DE GROTE VOS

De grote vos was bijna verdwenen uit Nederland. Maar de afgelopen jaren werd er regelmatig weer een exemplaar gezien. Er was echter nog geen bewijs voor voortplanting, maar nu zijn er op verschillende plekken rupsen gevonden...
Foto: Wikipedia

Roots
Easy vogelen
VOLG VANAF DE BANK EEN ZWALUWLEZING

De zwaluwen en gierzwaluwen zijn nu volop actief. Wil je meer weten over deze luchtacrobaten? Volg dan dinsdag 18 juni de gratis webinar die de Belgische natuurorganisatie Natuurpunt geeft.
Foto: Edward van Altena

Roots
Natuurwandelen
BEVERSPOREN BIJ DE HEMELBEEK

Roots selecteert elke maand een natuurommetje. Deze keer is dat een zeer afwisselende route van 6 kilometer door het Bunderbos en langs de Hemelbeek bij het Zuid-Limburgse Elsloo.
Foto: Bob Luijks

Roots
Natuurnieuws
MUGGENRADAR VOORSPELT HOEVEEL MUGGEN ER ZIJN

Wil je weten of het gaat regenen? Check Buienradar. Zijn de teken al actief? Dat zie je op Tekenradar. En op Muggenradar zie je per dag hoeveel overlast muggen kunnen geven. Handig tijdens de vakantie. Ook kun je zelf doorgeven of je last hebt van muggen.
Foto: Ed Stam

Roots
VOOR WIELERFANS

Alles weten over de Tour de France? Bestel dan nu voor jezelf, of als cadeau voor je (schoon)vader, het officiële Tour de France pakket 2019 voor slechts € 13,50. Het pakket bestaat uit de 212 pagina’s dikke Officiële Tour de France Gids 2019 met hierin alle etappes, de ploegen en achtergronden. Bovendien krijg je vier retrofoto’s, een invulposter, een scheurkalender en een leesboekje met de mooiste Tourverhalen.

Volg Roots ook op
Roots - Instagram Roots - Facebook Roots - Twitter Roots - Pinterest
Copyright © 2019 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden
spacer