Website   |   Agenda   |   Mijn menu   |   Catalogus   |   Openingstijden
 
S

2023 is van start! We wensen jou een prettig nieuw jaar vol met biebbezoeken, fijne activiteiten en nieuwe verhalen om in weg te duiken. Ook in 2023 staan onze deuren weer voor je open. Kom vooral langs!

Benieuwd wat we allemaal in 2022 hebben gedaan? Blik met ons terug! Het was een mooi jaar waarin we o.a. tal van programma's organiseerden, de Bibliotheek op School openden én meer dan 1.5 miljoen keer bezocht zijn. Dankjewel dat jij erbij was.

 
 
S

Van 11 t/m 19 maart vindt de Boekenweek 2023 plaats.
Lize Spit en Raoul de Jong, de schrijvers van het Boekenweekgeschenk en Boekenweekessay, komen zaterdag 11 maart naar bieb Neude. Ze gaan met elkaar in gesprek over 'Ik ben alles', het thema van dit jaar. Mis het niet en reserveer nu alvast je kaartje.

 
Lees meer en reserveer   S
 
S
Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Om boeken te lezen die al jaren op je verlanglijstje staan of om je goede voornemens kracht bij te zetten.
Leen   S
 
Leen   S
Leen   S
 
Leen   S
Leen   S
 
Leen   S
Leen   S
 
Leen   S
S

De vraag is simpel: wat is jouw top 10 boeken uit de bibliotheek? Het mag van alles zijn; kookboeken, reisgidsen, kinderboeken, romans, strips. Zolang het maar jouw favorieten zijn waarvan jij vindt dat iedereen ze moet lenen en lezen. We delen jouw top 10 graag met alle andere Utrechters in de mooie grote hal van Bibliotheek Neude. 

Doe je mee? Mail naar doorutrechters@bibliotheekutrecht.nl  

 
S
 
Positief   Negatief
 
S
 
fb   tw   insta   insta
 
S
open