En: win boek DNA tot Z (Jim en Dolf Jansen) + waarom eten we oliebollen? + doe iets goeds voor een ander: kleine moeite, groot geschenk
Zin Magazine 1

Zin Magazine 1

Bestel 'm hier (zonder verzendkosten!)
Zin
Aftellen naar 2022
Dit wist je nog niet over oud en nieuw

Oliebollen, champagne en vuurwerk zijn onlosmakelijk verbonden met oud & nieuw. Maar waarom eigenlijk en welke tradities hebben ze in het buitenland? En wist je dat het allemaal draait om de kurk en niet de champagne?

Zin
Een fijn voorproefje & win
Wetenschap en humor gaan prima samen

Jim Jansen verzamelde de nieuwste wetenschappelijke doorbraken en broer Dolf geeft puntig commentaar. Samen levert dat een geweldig boeiend boekje op: DNA tot Z. Wij van Zin kozen drie letters voor een leesfragment en verloten boeken.

Zin
De leukste tips van de redactie
De beste wensen!

We wensen jou een fijne jaarwisseling toe en een gezond, goed en sprankelend 2022! Wij gaan vol energie het nieuwe jaar in en hopen dat musea, restaurants, bioscopen, concertzalen en theaters snel weer open zijn. Als het zover is, willen we deze dingen niet missen:

Zin
Ze kosten maar een uurtje van je tijd
9 manieren om iets goeds te doen

Sta even stil bij elkaar, doe iets goeds, maak iemand blij.  Voor jou misschien een kleine moeite, voor de ontvangers een groot geschenk. We zetten 9 ideeën op een rijtje.

Zin
Samen jeugdherinneringen ophalen
Tip: Vind je klasgenoten terug via SchoolBANK.nl

SchoolBANK.nl is met meer dan 2 miljoen leden en ruim 50.000 scholen de grootste reüniesite van Nederland. SchoolBANK is een ontmoetingsplaats op het internet om oud-klasgenoten terug te vinden en herinneringen & foto’s te delen.

Zin
Pas op voor schimmige websites
Zo koop je veilig online kaartjes

Voor een concert of evenement is het vaak nog de enige mogelijkheid om een kaartje te kunnen bemachtigen: via een online ticketshop. Helaas is er een levendige tussenhandel ontstaan in tickets, die dan meestal voor véél hogere prijzen worden aangeboden. Waar kun je op letten?

Zin
Koop ‘m online of in de supermarkt
Zin 1: lekker veel lezen

Zin Magazine 1 is een extra dik nummer met o.a.: interviews Maria Goos en Paul Groot; 4 mensen vertellen het verhaal achter hun tattoo; tips: regel het financieel goed als je uit elkaar gaat; 13 BN’ers blikken terug op het afgelopen jaar en op hun leven. En: verandering roept vaak bij jezelf weerstand op. Maar om je heen zie je dat andere mensen wel veranderen en in beweging blijven. Zo krijg jij dat ook voor elkaar!

Volg Zin ook op
Zin - Instagram Zin - Facebook Zin - Twitter
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden