View this email in your browser
De NCV wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2020!
Op Valentijnsdag lanceerden wij ‘Zeker in de Zon’ en overhandigden dit - mét een speciaal ontworpen NCV-anti-zonnebrandproduct - aan politici, beleidsmakers en instanties zoals KWF Kankerbestrijding, het RIVM, het Huidfonds en de ANVR.
In 2019 breidde de NCV haar social media kanalen uit. De NCV is actief op Facebook, Twitter, YouTube, Instagram en Linked in
Look Good Feel Better vinden wij nog steeds de mooiste bestemming van onze producten: mensen met kanker steunen bij hun uiterlijke verzorging. Daarom waren wij ook in 2019 betrokkken bij deze stichting.
De NCV liet een studie uitvoeren naar de ontwikkeling van het zelfvertrouwen van jongeren - met een speciale focus op hygiëne en persoonlijke verzorging. De verrassende resultaten lees je op jeugduitgelicht.nl
De NCV organiseerde een bijeenkomst waar leden en externen elkaar inspireerden met initiatieven op het gebied van duurzaam ondernemen. Zij startte ook met het platform Steedsduurzamer.nl wat zij in 2020 zal lanceren.

Het NCV Brancheplan Duurzaam Verpakken 2019-2025 is goedgekeurd en gepresenteerd op de website van het KIDV. Met dit plan laat de cosmetica-industrie zien hoe zij wil bijdragen aan een circulaire economie.

Alweer 70 jaar behartigt de NCV de belangen van haar leden - fabrikanten, importeurs en merkhouders van cosmetica. Ter ere hiervan een feestelijk jubileumlogo. Komend jaar zal de NCV haar jubileum op spannende wijze vieren. 
Dankzij een sterk team van experts beantwoordde de NCV in 2019 ruim duizend vragen van leden over wet- en regelgeving, waardoor leden aan de nieuwste eisen kunnen voldoen.
De NCV is actief betrokken bij Cosmetics Europe, de Europese overkoepelende cosmeticavereniging.Veel dossiers in Europa worden door de NCV samen met Cosmetics Europe opgepakt. NCV-directeur Ronald van Welie is sinds 2018 vice-voorzitter van Cosmetics Europe.
Wenst u onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen of wilt u uw gegevens wijzigen?

Wijzig uw gegevens of direct uitschrijven