View this email in your browser
De NCV wenst u fijne feestdagen en een voorspoedig 2018!
Onze informatie over allergie voor cosmetica bleek zo nuttig, dat wij in 2017 een digitale allergiehulp ontwikkelden. Check de allergiehulp op onze website.
Afgelopen jaar breidden wij onze best bezochte webpagina uit: de veel gestelde vragen. Lees bijvoorbeeld over Zelf cosmetica maken, Cosmetica Claims en Cosmetica en Zwangerschap.
Wij organiseerden dit jaar een bijeenkomst over claims voor cosmetica. Wist u dat de cosmetica-industrie zelf initiatief nam tot een speciale code voor cosmeticaclaims?
In 2017 werd veel beroep gedaan op de expertise van het NCV-team. Zij hielp talloze leden, consumenten, stakeholders en journalisten verder met hun vragen over cosmetica.
Wij vernieuwden onze huisstijl en logo! De spiegel verbeeldt het zelfvertrouwen dat mensen ontlenen aan gebruik van onze verzorgende en innovatieve producten.
Kundigheid van de verkoopmedewerker in de parfumerie kan vanaf april dit jaar door de verkoopsters zélf worden geregistreerd in het digitale cosmeticapaspoort.

Dit jaar publiceerden wij tien speciale nieuwsbrieven met voorlichting over (bescherming tegen de) zon. De 100 antwoorden bundelen wij in 2018 in een uitgave.

In 2017 publiceerden wij een nieuwe brochure over het NCV-lidmaatschap. Onze eerste uitgave in nieuwe huisstijl!
Look Good Feel Better vinden wij nog steeds de mooiste bestemming van onze producten: mensen met kanker steunen bij hun uiterlijke verzorging. Daarom waren wij ook in 2017 betrokkken bij deze stichting.
Wenst u onze nieuwsbrief niet meer te ontvangen of wilt u uw gegevens wijzigen?

Wijzig uw gegevens of direct uitschrijven






This email was sent to newsletter@newslettercollector.com
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Nederlandse Cosmetica Vereniging · Postbus 914 · Zeist, NH 3700AX · Netherlands

Email Marketing Powered by MailChimp