De beste wensen voor 2014!

5 years ago
  • Html
  • Text
Eerste 3 maanden gratis bij extra zenderpakket!
Wordt deze mail niet volledig getoond, klik dan hier
De beste wensen voor 2014!
Zenderwijzigingen op komst: meer HD!
Eerste 3 maanden gratis bij extra zenderpakket
Zender van de Maand Januari: Nat Geo Wild
Win een VIP-arrangement naar Jumping Amsterdam!
Wijziging incassomomenten
Private Spice wordt Brazzers TV Europe
Zenderwijzigingen op komst: meer HD!

Op 21 januari wordt het digitale zenderaanbod verder uitgebreid met meer HD. Zo komen VRT Eén, VRT Canvas, BBC One en FOX in de beste beeldkwaliteit beschikbaar in het Standaardpakket. Ook wordt het zenderaanbod via laptop, tablet en smartphone uitgebreid naar 25 zenders. Als gevolg hiervan verdwijnen de volgende zes zenders uit het analoge aanbod: Cartoon Network/TCM, CTV Zeeland, BBC Two, BBC World News, France2 en de Zeeuws-Vlaamse regionale omroep ZVT-AVS.

Meer informatie 

 
 
Eerste 3 maanden gratis bij extra zenderpakket

Het is vroeg donker 's avonds, dus tijd voor gezellige winteravonden op de bank voor de televisie. Neem nu een abonnement op een extra zenderpakket en betaal de eerste 3 maanden geen abonnemenstkosten!

Bestel een extra zenderpakket 

Uw zenderpakketten op meerdere tv’s?

Vanaf nu kunt u op meerdere tv’s genieten van uw zenderpakketten zonder daar extra voor te betalen. Heeft u meerdere smartcards in huis? U kunt maximaal 3 smartcards aan elkaar koppelen, waardoor u op meerdere tv’s in uw huishouden naar uw favoriete zenders kunt kijken.

Koppel uw smartcards! 

 
 
Zender van de Maand Januari: Nat Geo Wild

Ervaar de beste en meest intieme ontmoetingen met wilde dieren. Nat Geo Wild biedt een uniek inzicht in de natuurlijke wereld, het milieu en de fantastische wezens die de aarde bewonen. Van de meest afgelegen gebieden tot de beschermde parken aan onze voordeur, Nat Geo Wild maakt gebruik van spectaculaire cinematografie en meeslepende verhalen om de kijker mee te nemen op onvergetelijke wereldreizen.

Win een VIP-arrangement voor Jumping Amsterdam!

Horse & Country TV is dé unieke digitale televisiezender voor de grote groep liefhebbers van de paardensport en het buitenleven. H&C TV is er in januari 2014 ook bij tijdens Jumping Amsterdam en zal vanuit de RAI een exclusief kijkje achter de schermen uitzenden. Doe mee aan de prijsvraag en win een VIP-arrangement voor 2 personen en ga in stijl naar Jumping Amsterdam.

Win het VIP-arrangement!

 
Wijziging incassomomenten

Met ingang van januari 2014 wijzigt DELTA het incassomoment voor de abonnementskosten DELTA DIGITALE TV. De automatische incasso van uw extra zenderpakket(ten) wordt rond de 20ste van iedere maand uitgevoerd. Voorheen incasseerden we de abonnementskosten aan het begin van iedere maand.

 
Private Spice wordt Brazzers TV Europe

Vanaf 1 januari is Private Spice vervangen voor Brazzers TV Europe. Deze nieuwe 24-uurs erotiekzender biedt een uitgebreider aanbod, waaronder iedere avond twee nieuwe premières. Brazzers TV Europe kan worden gezien als de “Ultimate European Hardcore Experience” en is te vinden op kanaal 752 (Pluspakket).

Postadres
Postbus 5048
4330 KA Middelburg
Bezoekadres hoofdkantoor
Poelendaelesingel 10
4335 JA Middelburg

Contact
e-mail: ddtv@DELTA.nl
website: www.DELTA.nl/tv

Afmelden | Gegevens wijzigen
© 2014 DELTA. Alle rechten voorbehouden Privacy | Disclaimer

Share this newsletter on

Related newsletters

Delta.nl

Categories: Energy | Energy companies
Age: 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

© 2019