Het is vandaag Black Friday. Wij hebben een overzicht gemaakt van de mooiste wielerdeals.
Fiets
De mooiste wielerdeals voor Black Friday

Het is vandaag Black Friday, de dag waarop met hoge kortingen wordt gestrooid om consumenten naar de (online)winkels te lokken. Wij zetten de mooiste kortingsacties uit de fietsbranche voor je op een rij.

Fiets
Sprinttraining beter uitvoeren

'Ik heb laatst een sprinttraining gedaan, waarbij ik sprintjes van vijftien seconden uit moest voeren. Vooraf dacht ik dat dit een heel zware training zou worden, maar nu ik de training gedaan heb vond ik dat enorm meevallen. Ik werd niet echt moe van de sprintjes. Klopt dit? Of heb je tips om ze beter te doen?'

Fiets
De 5 mooiste mountainbikes

FindYourBike heeft weer veel mooie fietsen op hun site staan, zo ook deze straaljagers. FindYourBike heeft er vijf mountainbikes speciaal voor vrouwen uitgepikt om in het zonnetje te zetten. Ontdek ze op onze site. 

Advertorial
Fiets
 
FLR Defender, een echte allemansvriend

De FLR Defender schoen speelt in op de behoefte van elke sportieve fietser. De schoen is namelijk beschikbaar in twee varianten: race/gravel en MTB. Bij het maken van de schoen is goed nagedacht over de vorm en functie. De bovenlaag is gemaakt van gecoat Cordura en getapte naden en de schoen heeft een handgemaakte lederen neus. De enkelsok is extra verhoogd en gemaakt van waterafstotend neopreen. Meer weten? Ga dan naar de website!

Fiets
Getest: Specialized Roubaix Pro

Kan dat, een fiets die tegelijk lichtvoetig, wendbaar en comfortabel is? Nou, ja dus. Deze Specialized Roubaix Pro laat dat volledig zien. Wij hebben er op onze site een artikel over geschreven. 

De Roubaix is het endurance-model in het assortiment van de Amerikanen. Hij is afgemonteerd met een setje Roval Alpinist-wielen en een SRAM Red eTapgroepset: een extra reden om de fiets eens lekker lang uit te proberen

Fiets
Fiets 12 nu te koop

Deze maand testen we in Fiets Magazine gravelbikes. Welke van de vier geteste modellen is het meest geschikt om een mooie lange dagtocht mee te maken? Ook testen we handschoenen en lees je heel veel meer.

Volg Fiets ook op
Fiets - Instagram Fiets - Facebook Fiets - Twitter Fiets - Podcast
Copyright © 2021 New Skool Media. Alle rechten voorbehouden.
Jouw abonnementsnummer: 0
Wil je deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Meld je dan hieronder af.
Afmelden