De Beste Zangers van Nederland

7 years ago
  • Html
  • Text

In deze nieuwsbrief

  De Beste Zangers van Nederland | Berget Lewis
  De Beste Zangers van Nederland | Gerard Joling

Mei 2012

Online bekijken
Stuur naar een vriend
Afmelden
De Beste Zangers van Nederland | Berget Lewis

Morgenavond zal Berget Lewis wederom schitteren in het TROS programma ‘De Beste Zangers van Nederland’ om 20.30 uur op Nederland 3!

De afgelopen weken bewees Berget al, méér dan ooit tevoren, dat ze absoluut tot de beste zangeressen van ons land behoort. Met haar imposante voorkomen en immense stembereik weet Berget keer op keer een verpletterende indruk achter te laten.

In de eerste twee uitzendingen wist Berget met haar vertolkingen van ‘Ticket To The Tropics’ (van Gerard Joling) en ‘Kippenvel’ (van Ruth Jacott) al hoge ogen te gooien, en heeft ze nu al een onuitwisbare indruk achtergelaten bij het publiek!
Download met iTunes

«klik hier»
Afl. 2 Berget Lewis - Kippevel
Afl. 1 Berget Lewis - Ticket to the tropics«klik hier»

Bekijk op Youtube
Afl. 2 Berget Lewis - Kippevel«klik hier»
Afl. 1 Berget Lewis - Ticket to the tropics«klik hier»

 

De Beste Zangers van Nederland | Gerard Joling

Gerard Joling beet in aflevering 1 het spits af! Hij mocht als eerste zijn collega’s beoordelen op hun interpretatie van zijn liedjes. Verrassend waren Berget Lewis met de Caribische uitvoering van ‘Ticket to the Tropics’ en Ruth Jacott met de Surinaamse versie van ‘Ik Hou d’r Zo Van’. Na de liedjes van Peter Beense, Nikki Kerkhof, Freek Bartels en Yes-R tekende Berget Lewis voor een welverdiende eerste plaats.

Gerard liet nog niet het achterste van zijn tong zien in de daarop volgende aflevering. Hij zong ‘Vrede’ van Ruth Jacott, haar songfestivalinzending uit 1993. Het nummer lijkt op zijn lijf te zijn geschreven en dit is ook één van de nummers die Gerard tijdens zijn optredens in het land dan ook vaak doet. Gerard Twitterde na de uitzending dat hij iets beter zijn best had moeten doen. Er ko men evengoed honderden uiterst positieve reacties binnen.
Download met iTunes

Afl. 2 Gerard Joling - Vrede«klik hier»

Bekijk op Youtube
Afl. 2 Gerard Joling - Vrede«klik hier»

 

Entertainment-NL Boekingen | Management | Evenementen
Bedrijvenweg 6b | 1424 PX De Kwakel | Tel: 0297 36 77 72
www.entertainment-nl.nl | info@entertainment-nl.nl
 
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u een relatie bent van Entertainment-NL. Voor verdere informatie kunt u mailen naar info@entertainment-nl.nl. Eventueel gepubliceerde prijzen zijn altijd exclusief BTW en eventuele Buma kosten. Entertainment-NL is niet aansprakelijk voor foutieve informatie, tekst en/of prijs wijzigingen. Algemene voorwaarden
 
Voeg info@entertainment-nl.nl aan uw adresboek toe om er zeker van te zijn dat u elke maand onze nieuwsbrief ontvangt. Wilt u zich afmelden van de nieuwsbrief klik dan hier of ga naar www.entertainment-nl.nl.

 

Share this newsletter on

Related newsletters

© 2019