Kom je snel langs?  
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Lees deze nieuwsbrief online
Goed nieuws! De bieb is weer (een beetje) open. In deze nieuwsbrief lees je meer. Verder nog een aantal leuke online tips en de Thuiseditie van Scoor een boek.
Zien we je snel weer in de (online) bieb?!
shadow
We gaan weer (een beetje) open
Je kunt in bibliotheek Neude, Leidsche Rijn Centrum, Vleuterweide en Hoograven en Overvecht weer boeken en andere materialen lenen. Ook mag je de materialen die je nog thuis hebt, inleveren. Dinsdag 19 mei gaan de bibliotheken Oog in Al, De Meern, Kanaleneiland en Zuilen open. Kijk voor alle openingstijden hier.
En, wil je boeken en andere materialen in de Neude komen lenen, dan heb je een ticket nodig. Die kun je hier reserveren.
Natuurlijk hou je je aan de richtlijnen als je op bezoek komt. Dat is nodig voor jouw gezondheid en veiligheid, maar ook voor die van de andere bezoekers en onze medewerkers. Hier kun je ze alvast lezen.
shadow
Online bieb
We hebben weer een aantal toffe filmpjes voor je online gezet, zoals leren programmeren met Bliep en een aantal tekenvlogs.
 
Leren programmeren met Bliep
In vijf online lessen leert Bliep hoe je kunt programmeren. En zie je dat Bliep van verstoppertje spelen houdt en te laat voor de video komt. Op de Laboratoriumpagina vind je alle lessen én ook nog een extra filmpje over programmeren van Coderdojo.
En, omdat Bliep er geen genoeg van krijgt, heeft hij ook nog een filmpje over 3D-printen gemaakt.
 
Teken mee met Katie en Marije
Draken, reuzen, superhelden of eenhoorns. Wat wil jij leren tekenen? Bij Tekenen in de Bieb kun je toffe tekenworkshops volgen. Pak je potloden, gum, papier en stiften. Katie en Marije leggen in telkens zes stappen uit hoe je figuren en helden kunt tekenen.  Kijk hier
shadow
Scoor een boek Thuiseditie
Vanaf nu kun jij meedoen met de Scoor een Boek Thuiseditie! In deze spannende wedstrijd van de bibliotheek en FC Utrecht doet het hele gezin mee. Bekijk het instructiefilmpje van het Bieblab, daarna kan je meteen aan de slag. Lees jij net zoveel boeken als de spelers van FC Utrecht? Lees meer
shadow
ThuisBieb
Kun of wil je niet naar de bieb? Dan kun je natuurlijk online e-books en luisterboeken blijven lenen. Nog meer goed nieuws: de ThuisBieb blijft tot 1 juni open.
shadow
Wat vind je van deze nieuwsbrief?
Bibliotheek Utrecht - Neude 11 - 3512AE - Utrecht
Profiel wijzigen - Afmelden