Samen gaan we voor een betere toekomst
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ 
Online versie bekijken
DAMES    HEREN    KINDEREN     WONEN
De Toekomst is Groen
De Bijenkorf staat voor stijl en kwaliteit, maar ook voor verantwoordelijkheid en een duurzamere levensstijl. Met impactvolle aanpassingen in alle facetten van ons werk, willen we een verschil maken in het leven van onze klanten, onze partners en onszelf. Dat komt tot uiting in verschillende vormen; ontdek wat de Bijenkorf doet om bij te dragen aan een groene toekomst.
Laat je inspireren
Duurzamere keuzes voor dames
Samen dragen we bij aan positieve verandering: ontdek onze selectie duurzamere mode, accessoires en cosmetica
Bekijk het aanbod
Duurzamere woonitems
Verduurzaam je huis met duurzamere woonitems: van biologisch katoen beddengoed en Cradle to Cradle huishoudproducten tot navullingen voor je favoriete verzorgingsproducten
Bekijk het aanbod
Duurzame initiatieven
Elke maand ontmoeten vrienden, merken en partners van de Bijenkorf elkaar in de studio om te werken aan positieve verandering. Deze Groene Sessies kun je volgen via een livestream.

De Bijenkorf heeft het afgelopen jaar weer veel ondernomen op het gebied van duurzaamheid. Lees ons jaarverslag en ontdek alle duurzame initiatieven.
Ontdek De Groene Sessies
Lees het jaarverslag
De winkel van de toekomst
Hoe ziet een winkel als de Bijenkorf er in de toekomst uit? Laat je inspireren door de creatieve ideeën van onze ontwerpwedstrijd voor kinderen.
Laat je inspireren
Winkel ook op afspraak
Maak een afspraak
DAMES
HEREN
WONEN
Onze winkels zijn weer open, ook op afspraak, voor een bijzondere en veilige winkelervaring
Gratis Online Personal Styling advies voor Members
Gratis bezorgen en 100 dagen retourtermijn
Mijn account
Winkels
Contact
Uitschrijven nieuwsbrief
Heeft deze nieuwsbrief je geïnspireerd?