Vanaf € 299,- en inclusief twee overnachtingen met ontbijt, culinair diner en een wintercheque t.w.v. € 25,-
Klik hier voor de online versie.
BILDERBERG
Boek nu
WinterWeken Arrangement
Verblijf 2 nachten in een sfeervol hotel inclusief ontbijt en eenmaal een culinair diner. Ontvang een Wintercheque van € 25 cadeau. Welke vrij te besteden is in het restaurant, de bar of het Wellness Centre.
Vanaf € 299
per verblijf met twee personen
Boek nu
DE BILDERBERG WINTERWEKEN

Deze winter samen ontspannen? Geniet met de Bilderberg WinterWeken. Met het WinterWeken Arrangement ontvangt u een Wintercheque om vrij te besteden tijdens uw verblijf. Waar besteedt u uw Wintercheque t.w.v. € 25 aan? Een goede fles wijn, een ontspannende massage, een culinaire lunch of iets anders? De keuze is aan u!
Boek de WinterWeken
Winterparadijs in Limburg
Hotel De Bovenste Molen | 2 nachten

Deze winter de rust en ruimte ervaren in de natuur? Hotel De Bovenste Molen in Venlo is de perfecte plek om samen met uw partner, gezin of vrienden te genieten van het winterse heuvellandschap in Limburg. Boek het WinterWeken Arrangement en ontvang een Wintercheque t.w.v. € 25 cadeau!
vanaf € 299
per verblijf met twee personen
Boek nu
Winter wonderland veluwe
Résidence Groot Heideborgh | 2 nachten

Kom deze winter naar het hart van de Veluwe: Résidence Groot Heideborgh. Maak een wandeling door de bossen, neem een duik in ons binnenzwembad of ontspan met een heerlijke behandeling in het Wellness Centre. Geniet van 2 overnachtingen inclusief het Bilderberg Ontbijt, een culinair diner en een Wintercheque t.w.v. € 25!
vanaf € 309 per verblijf met twee personen
Boek nu
Winterse citytrip
Grand Hotel Wientjes | 2 nachten

Kom naar Grand Hotel Wientjes in Zwolle voor een winterse citytrip en ontdek de vele oude gebouwen die deze sfeervolle Hanzestad rijk is. Na een dag in de stad is het heerlijk bijkomen in de huiskamer van Zwolle; ons Grand Café. Wilt u een Wintercheque t.w.v. € 25 ontvangen? Reserveer snel het WinterWeken Arrangement!
vanaf € 319 per verblijf met twee personen
Boek nu
Over de € 25 Wintercheque
  • U ontvangt de Wintercheque uitsluitend bij een boeking van het WinterWeken Arrangement. Reserveren kan via www.bilderberg.nl of direct bij uw hotel van voorkeur. Na reservering ontvangt u de Wintercheque per e-mail.
  • De Wintercheque is te reserveren in alle Bilderberg hotels m.u.v. Europa Hotel Scheveningen, Hotel De Keizerskroon en Bellevue Hotel Dresden. 
  • U ontvangt een Wintercheque bij aankomst in december, januari, februari en maart 2023.
Heeft u vragen over het WinterWeken Arrangement of wilt u meer informatie over de voorwaarden? Klik dan hier
Volg ons opFITinY