Ontvang €25 cadeau, weet u al wat u ermee gaat doen?
Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier voor de online versie.
BILDERBERG
Meer informatie
De WinterWeken zijn terug!

Kom genieten van de WinterWeken bij Bilderberg! Weet u al waar u uw €25 cadeaucheque aan besteedt? Een lekker drankje in het café, een bezoek aan de wellness of toch liever een heerlijk diner? De keuze is geheel aan u!
Meer informatie
Hotel De Bilderberg
Oosterbeek | 2 nachten

Statig hotel gelegen in de Veluwse bossen bij Arnhem. Met zwembad, sauna, sfeervolle lobby en bar, en beroemd Italiaans restaurant.
vanaf €89,00 p.p.
Meer informatie
Hotel 't Speulderbos
Garderen | 2 nachten

Gastvrij en kindvriendelijk hotel direct gelegen aan het bos en midden op de Veluwe. Met speelkamer, zwembad, sauna en food court.
vanaf €89,00 p.p
Meer informatie
Europa Hotel
Den Haag, Scheveningen | 2 nachten

Direct gelegen aan de boulevard van Scheveningen, op korte loopafstand van het strand en het AFAS Circustheater. Bevat zwembad, sauna en fitness.
vanaf €128,00 p.p.
Meer informatie
Kasteel Vaalsbroek
Vaals | 2 nachten

Historisch landgoed in Zuid-Limburgs heuvellandschap. Verblijf in het moderne hotel bij authentiek kasteel en met wellness centre en zwembad.
vanaf €135,00 p.p
Meer informatie
Over uw €25 cadeaucheque

De cadeaucheque die u ontvangt bij dit speciale winterse arrangement kunt u vrij in de hotels besteden. U geniet bijvoorbeeld van een heerlijk diner, een dagje in de wellness of een drankje in de bar. De €25 wordt verrekend op uw eindfactuur bij uw vertrek, voor meer informatie kunt u terecht op onze website.
Alle locaties
Volg ons opFTinY