Leuke uitjes, knutseltips en acties voor jou en je kind | Wordt deze e-mail niet correct weergegeven? Bekijk in uw webbrowser.
Blink-nieuwsbrief vernieuwd!
Vanaf vandaag ontvang je de nieuwe Blink-nieuwsbrief vol leuke uitjes, knutseltips en acties voor ouder en kind. Samen met jou willen we de nieuwsbrief nog leuker maken. Mail ons daarom jouw idee en wie weet wordt jouw idee een nieuwe rubriek in deze nieuwsbrief.
Maak zelf paas-kuikens!
Ken je ze nog, de pompoms die je vroeger op school maakte? Je kunt er allerlei leuke figuren mee maken, waaronder deze leuke paas-kuikens. Je kunt natuurlijk ook andere dieren maken voor Pasen. Denk bijvoorbeeld aan een paashaas.

Ben je vergeten hoe het ook alweer moest? Bekijk dan deze video.
Help de olifant!
De WNF-Rangerclub en NPO Zapp voeren samen actie voor de bedreigde olifant.
Stropers jagen op hem voor zijn slagtanden. Dit moet stoppen. 

Ook jouw kind kan actievoeren. Vraag gratis het actiepakket aan via www.zappyourplanet.nl en ontvang ook een mooie poster!
Win een detective-set!
Haal de ware detective in je kind naar boven. Compleet met een id-card, onderzoekspoeder, kwast en verzamelkaart voor alle gegevens. Ook zit er een vergrootglas bij, zodat je de juiste conclusies kunt trekken.

Winnen? Mail de naam en gegevens van je kind en laat ons weten waarom jij graag wil winnen.
De leukste uitjes deze maand!
Bobo is zondag 20 maart in speelpark Oud Valkeveen. Gaan jullie samen met Bobo en Tjerk dansen, zingen en op de foto? Op vertoon van de actiepagina in Bobo nummer 8 krijg je 1 toegangskaartje gratis!
Ga op verschillende locaties in Nederland kijken bij de boer hoe de koeien voor het eerst dit jaar weer dansend de wei in springen. De koeiendans is leuk voor alle leeftijden!
Ga op 19 en 20 maart naar insectenmuseum Entomopolis. NatGeo Junior 8 geeft gratis toegang voor 1 kind en 1 volwassene. Leuk: je bezoek is goed te combineren met een bezoek aan Nationaal Park Hoge Kempen.
Facebook Twitter LinkedIn
© Blink 2015   -   Afmelden