Bekijk deze e-mail in je browser
Het Goed nieuwsbrief

De boeken 3-daagse komt eraan!

De zomervakantie staat voor de deur, ofwel: de koffers kunnen bijna ingepakt worden. De een zal naar een tropisch oord vertrekken om aan het strand te liggen, terwijl de ander zijn bergschoenen aantrekt om te gaan hiken. Voor wat voor vakantie je ook kiest, er is altijd tijd om even weg te zwijmelen met een goed boek. 

En daarom organiseren we van vrijdag 21 juni tot en met zondag 23 juni weer onze boeken 3-daagse. Ontvang volgend weekend op 20% korting op alle boeken. De korting geldt op zondag bij de vestigingen met een koopzondag. De 20% korting wordt automatisch bij de kassa verrekend.

Vind Het Goed bij jou in de buurt
Viva Hollandia! ⚽️

Morgen start het EK! Sta jij al in de startblokken? Het is de hoogste tijd om je voetbalshirt weer uit de kast te halen of een nieuwe te scoren! Hier zijn een paar outfitideeën om je voetbalstijl helemaal op en top te krijgen. Kom langs in een van onze winkels om het perfecte voetbalshirt en de juiste accessoires te vinden voor jouw EK 2024-outfit.

>> Ontdek inspiratie

Goed verhaal 🌈

Pieter is een kleurrijke verschijning; van zijn schoenen tot het hoedje op zijn hoofd. Spijkerjasjes heeft hij in elke kleur van de regenboog, met bijpassend een sjaaltje, hoedje en jeans. Hij geniet ervan om zich te kunnen uiten in zijn kleding. "Dit roze spijkerjasje is mijn favoriet. Het staat gay. Ik ben dat niet, maar ik vind dat gewoon leuk."

>> Lees verhaal
Nieuwe bijbaan?

Ben of ken jij iemand die wil bijverdienen in het weekend of deze zomer? Kom werken bij het Goed!
 
💜 Afwisselend en uitdagend
💜 Draag bij aan een groenere wereld
💜 Betekenisvol werk 
💜 Werken met de leukste collega’s
💜 Verdien 150% op zondag

Lijkt dit je wat? Ontdek de vacature en solliciteer vandaag nog!

Een kijkje in jullie kledingkast! 👗

Onlangs werden we uitgenodigd bij Britt thuis, en dat wel voor iets heel leuks: we mochten een kijkje nemen in haar kleurrijke kledingkast. Britt is een vaste klant bij Het Goed, waar ze regelmatig allerlei pareltjes vindt, zoals deze prachtige gestipte zomerjurk. Hopelijk kan je deze jurk snel weer uit de kast trekken! Bekijk de duurzame kledingkast van Britt op onze Instagram.
Heb je ook iets leuks gevonden in een van onze winkels? Deel je kringloopschatten met ons door @hetgoed op Instagram te taggen. En wie weet word jij de volgende keer in de nieuwsbrief uitgelicht.

#kringloopparels

Samen maken we Het Goed! 💜
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Randweg 25b
8304 AS Emmeloord
Flevoland, Nederland
Copyright © 2024 Het Goed, alle rechten voorbehouden.
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je ons toestemming hebt gegeven op onze website of via een andere actie.

Pas je voorkeuren aan.
Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Schrijf je dan uit voor deze nieuwsbrief.