De Boekenweek en meer!

3 years ago


Text only:

Letterkundig Museum. Vol van verhalen
Bekijk de e-mail in je browser


Wortel & Soldaat in de Boekenweek


Het is weer Boekenweek! En waar kun je die beter vieren dan in het Letterkundig Museum? Bezoek een van onze tentoonstellingen en geniet op zondag 20 maart van een bijzonder optreden. Maartje Wortel en Anne Soldaat trakteren de laatste dag van de Boekenweek op een aanstekelijk programma waarin literatuur en muziek samenkomen. Met het Boekenweekgeschenk reist u bovendien de 20e gratis met de trein. Mis het niet en reserveer kaartjes!
 
Lees meer


Literaire Salon


In samenwerking met Hans Spit verzorgt het Letterkundig Museum op zondag 3 april wederom een Literaire Salon. Deze editie is Gerard Koolschijn te gast. Koolschijn is classicus, vertaler en samensteller van Natuurlijk bestaat God, een bloemlezing uit de dagboeken en brieven van de legendarische Haagse gymnasiumdocent Herman Hissink.
 
Lees meer


Adriaan van Dis presenteert


Op zondag 17 april, tijdens de Nationale Museumweek, presenteert Adriaan van Dis Literatuurmuseum live! Met prikkelende verhalen over de pronkstukken van het Letterkundig Museum. Onder andere Ernest van der Kwast, Hanna Bervoets en Christiaan Weijts zijn te gast en de dag wordt muzikaal omlijst door niemand minder dan Lucky Fonz III. Kom ook!
Lees meer
Copyright © 2016 Letterkundig Museum, All rights reserved.
Bezoekadres
Prins Willem-Alexanderhof 5
2595 BE Den Haag
T: 070 333 9666
E: info@letterkundigmuseum.nl
Pas je instellingen aan of schrijf je uit van deze lijst
 

Letterkundigmuseum.nl

Categories: Training | Studies | Education Art weekend away Art | Culture Museums
Age: 7 until 13 year 14 until 18 year 19 until 30 year 31 until 64 years 65 and older

Deel deze nieuwsbrief op

© 2019