Bruidegom trouwtrends voor herfst/winter 2024

Laat je inspireren door onze nieuwste blog!


Trouwtrends voor bruidegoms in de herfst/winter van 2024 combineren tijdloze elegantie met warme kleuren en zachte stoffen.


En uiteraard laat tegenwoordig elke bruidegom ook zijn pak maken. Op maat, omdat het dan heerlijk en goed zit maar bovenal omdat je alles helemaal zelf kan bepalen. We vroegen Ruben Somsen van New Tailor welke trends hij ziet.

Het perfecte gastenboek voor jullie bruiloft!

Vind de leukste gastenboek leveranciers


Een gastenboek op je bruiloft, de manier om de boodschappen van je gasten te vereeuwigen zodat je altijd kan terug denken aan de mooiste dag van jullie leven. Gastenboeken voor je bruiloft zijn er in verschillende kleuren en maten. Kies je voor een klassiek gastenboek of heb je liever een wedding podcast of photo booth?

Met ontzettend veel mogelijkheden vind je zeker een gastenboek dat bij je past!


Wij hebben onze favoriete leveranciers voor jullie op een rijtje gezet zodat jullie het gastenboek van jullie dromen kunnen uitkiezen!

Inspiratie decoratie stoelen bruiloft

Lees onze nieuwe blog!


Stoel decoratie voor jullie bruiloft. Er zijn zovéél toffe mogelijkheden om jullie stoelen aan te kleden. Decoratie aan de stoelen zorgt voor een romantische uitstraling. Het leuke ervan is dat je kan kiezen voor een subtiele bloem maar ook volledig uit kan pakken met bijvoorbeeld een quote aan de stoel. Weg met de saaie stoelen, vandaag vind je volop inspiratie voor toffe, aangeklede stoelen!

trouwblog