ELF Voetbal nieuwsbrief van 13-10-2021
De buitenlandse weekendwedstrijden die je absoluut niet mag missen!

Komend weekend staan er weer een aantal heerlijke wedstrijden op het buitenlandse programma. Waar de winst voor een aantal teams lonkt, kun jij ook geld winnen door eens een gokje te wagen in het online casino! We lichten de mooiste affiches in de grote buitenlandse competities voor je uit.  


lees verder
Samenvatting Jong Oranje - Jong Wales (5-0)

Jong Oranje heeft in de EK-kwalificatie een uitstekende overwinning geboekt. De ploeg van Erwin van de Looi was in Nijmegen met liefst 5-0 te sterk voor Jong Wales. Bekijk hier de hoogtepunten van het kwalificatieduel. 

lees verder
ELF Voetbal 10 met Marcus Pedersen, Yorbe Vertessen, Siem de Jong, Robert Lewandowski en meer

Met het veertigjarige jubileum in zicht is er weer een nieuwe ELF Voetbal verschenen. Nummer tien staat weer boordevol interessante interviews, leuke achtergrondverhalen, bekende rubrieken en interessante reportages. Maak kennis met Feyenoord-aanwinst Marcus Pedersen, met PSV-talent Yorbe Vertessen, youngstar Fodé Fofana, met oud-Ajax-talent Julian Rijkhoff die nu voor Borussia Dortmund vlamt en lees het bijzondere en emotionele verhaal van RKC Waalwijk-doelman Etiënne Vaessen.

lees verder
Einde interlandbreak: zo pakken Ajax, PSV en Feyenoord de draad weer op

Na ruim een week maakt het interlandvoetbal weer plaats voor de reguliere competities. De Eredivisie begint alweer aan de achtste speelronde van het seizoen. Ook Ajax, PSV en Feyenoord komen het aankomende weekend in actie. Zo pakt de traditionele top drie de draad weer op. 

lees verder
Interview Kik Pierie: "Dit is een mooi moment om als mens completer te worden"

Het is nog niet het seizoen van Kik Pierie (21). De FC Twente-huurling kampt met een slepende rugblessure en zal dit kalenderjaar niet meer in actie komen. ELF Voetbal sprak de verdediger over de moeilijke periode die hij doormaakt.

lees verder
Deze actieve voetballers werden vereeuwigd met standbeelden

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, David Beckham. Zomaar wat namen van spelers die in brons gegoten werden en in de vorm van een standbeeld werden vereeuwigd. Er zijn zelfs al een aantal spelers vereeuwigd die nog actief zijn in de voetbalwereld.

lees verder
Interview Etiënne Vaessen: "Tijdens de worsteling zag ik plotseling een enorm mes"

Lange tijd schrok hij 's nachts herhaaldelijk wakker. Zag Etiënne Vaessen een mes op hem afkomen. Een nachtmerrie die het gevolg was van het moment dat hij als beveiliger van de Mediamarkt werd neergestoken. De gevolgen ziet de doelman van RKC Waalwijk altijd terug op zijn lichaam. Mentaal verdwijnt het litteken steeds verder naar de achtergrond. "Nieuwe spelers vragen vaak wat er is gebeurd als ik mijn shirt uittrek."

lees verder
De tops en flops na de seizoensstart in de Eerste Divisie

Interlandvoetbal betekent dat de Eerste Divisie gewoon doorgaat. De meeste teams hebben inmiddels tien duels achter de rug. Tijd om teug te blikken op de seizoensstart. Dit zijn de tops en flops na de seizoensopening.

lees verder
Interview Robert Lewandowski: "Arjen Robben is een legende"

41 doelpunten. Het productieve seizoen 2020/21 van Robert Lewandowski in de Bundesliga leverde in meerdere opzichten een record op. Zo mocht de Poolse doelpuntenmachine op 33-jarige leeftijd de ESM Gouden Schoen in ontvangst nemen. De goalgetter vindt absoluut niet dat hij hiermee zijn plafond heeft bereikt. "Leeftijd is maar een getal. Ik zal nooit zeggen dat ik goed genoeg ben."

lees verder

Aankomende voetbalreizen

Arsenal FC - Watford FC06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Chelsea FC - Burnley FC06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
Everton FC - Tottenham Hotspur06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
Manchester United - Manchester City06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
  
West Ham United - Liverpool FC06-11-2021
WWW.VOETBALTIX.NL
VoetbalreizenXL
Number 1 Voetbalreizen
Voetbaltrips.com
P1 Travel
 
Bekijk alle voetbalreizen