Wordt deze mailing niet goed getoond, klik hier.
De Buurt Pakt Uit in Kanaleneiland!
CZ Buurt FB Banner
De Buurt Pakt Uit! Weet jij al waar je heen gaat tijdens het wijkfestival?  
Deze Culturele Zondag pakt de wijk Kanaleneiland uit. Op het festival kunnen alle bewoners op een leuke manier kennis maken met een divers cultureel aanbod uit de wijk. In deze nieuwsbrief staat meer van het programma.

Benieuwd naar het hele programma?

Op www.culturelezondagen.nl ontdek je de volledige programmering en het overzicht van alle activiteiten in het interactieve Blokkenschema

Kijk en volg Culturele Zondagen:
Instagram
Facebook
Youtube
 Meer informatie
Imetlaâ
Imetlaa foto Wassila Arab Wijnand Hollander
Laat je overspoelen door een tal muziekstijlen uit allerlei verschillende culturen tijdens het concert van Imetlaâ. Een van de meest betekenisvolle groepen van de Riffijnse singer-songwriter muziekscene.
 >>>
 
Turkse Thee
Turkse thee
Tijdens het wijkfestival kan je bij een marktkraam gedurende de dag Turkse theeceremonies bijwonen. Na afloop kan je vervolgens een klein glaasje van de thee, geheel gratis, proeven.
 >>>
 
Dansworkshop
IMG
Dans mee in de dansworkshop van PM Dance. Tijdens de dansactiviteit krijg je de mogelijkheid om je streetdance skills te verbeteren. De workshop is geschikt voor iedereen!
 >>>
Magie van Marokko
Magievanmarokko STT Produkties
De theater voorstelling ‘De Magie van Marokko’ zoomt in op de magische aantrekkingskracht van de Noord-Afrikaanse cultuur, de muziek, de taal, de sfeer en de geuren. Speciaal voor de kids!
 >>>
 
Ondernemersmarkt
CZ Buurt Poster Insta
Op de ondernemersmarkt zijn er vier kraampjes te vinden speciaal voor lokale vrouwelijke ondernemers die recent gestart zijn met hun eigen onderneming. Hier kunnen ze hun startende onderneming promoten.  >>>
 
BOKS ladies only
Milouda
Tijdens het wijkfestival is er een speciale 'Ladies Only' activiteit aanwezig waarbij vrouwen in zowel de activiteit als de deelname centraal staan. Van een zangeres tot een modeshow.  >>>
UTRECHT marketing pos line RGB dpi
info@culturelezondagen.nl

030 2323080

Uitmail Facebook Uitmail Twitter Uitmail Twitter Youtube
U kunt zich hier afmelden van de mailing.
Stuur deze mailing naar een relatie

www.culturelezondagen.nl




Verzorgd door MailingLijst