Als u deze nieuwsbrief niet kunt openen, dan kunt u deze ook online bekijken. online bekijken.
Gemeente Aalsmeer
Nieuwsbrief 02 november 2016

De Carpentier Mooren Groep neemt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst

De Carpentier Mooren Groep neemt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst
02-november-2016 | Op 1 november heeft Wethouder Ad Verburg van Economische en Sociale Zaken een bezoek gebracht aan De Carpentier Mooren Groep, een bedrijf met een gedeeltelijk historische oorsprong in Aalsmeer. Dit bedrijf heeft succesvol drie kandidaten met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst genomen, waarvan 2 kandidaten die geregistreerd staan in het doelgroepregister.
Lees verder >

Wijziging beleid eigen bijdrage Wmo-maatwerkvoorziening begeleiding

01-november-2016 | Vanaf 1 december 2016 zal een lagere prijs in rekening worden gebracht voor Wmo- maatwerkvoorziening begeleiding, waaronder individuele begeleiding of dagbesteding. Het College van B en W wil voorkomen dat de inwoners noodzakelijke ondersteuning mijden vanwege de hoogte van de eigen bijdrage in de hoge kosten van deze specifieke voorziening.
Lees verder >

Aalsmeer doet het financieel beter dan verwacht in 2016

02-november-2016 | Met de najaarsrapportage informeert het college de raad over de voorlopige financiële resultaten van 2016, gebaseerd op de eerste negen maanden van dit jaar. Daarmee geeft het college een actueel en transparant beeld van waar zij staat met de uitvoering van de programmabegroting 2016 en op welke onderdelen uitgaven en inkomsten hoger of lager uitvallen dan begroot. De najaarsrapportage laat een voordeel van € 1.5 miljoen zien. Ruim € 500.000 blijft beschikbaar voor het sociaal domein.
Lees verder >

Hoe val jij op in het donker?

02-november-2016 | Laat zien hoe jij opvalt in het donker en maak kans op bioscoopkaartjes of een diner-bon. Wat moet je doen? Maak je fiets zo opvallend mogelijk. Maakt niet uit hoe. Schemerlampen, glow-in-the-dark, kerstlampjes, zaklantaarns, kaarsen. Als jouw fiets maar opvalt. Maak een foto en plaats deze (openbaar)op Instagram, Facebook of twitter met #ikvalopinamstelveen.
Lees verder >

Voorstelling voor goede doel OSA: As I Left My Father’s House in Aalsmeer

01-november-2016 | Vanaf 2002 stelt gemeente Aalsmeer 1 euro per inwoner beschikbaar voor projecten in ontwikkelingslanden en in Midden- en Oost-Europa (geen EU-landen). De stichting Ontwikkelings-Samenwerking Aalsmeer (OSA) heeft vanaf 2003 mandaat gekregen om de subsidie aanvragen voor de gemeente voor projecten met een eindig karakter te beoordelen en de subsidiebedragen toe te kennen.
Lees verder >

Luchtfoto's Aalsmeer

31-oktober-2016 | Elk jaar worden er luchtfoto’s gemaakt van Aalsmeer en omgeving. De gemeente gebruikt deze foto’s om de basiskaarten actueel te houden. In november laat de gemeente nieuwe luchtfoto’s maken.
Lees verder >
Meer nieuws >

Uitgelicht

Digitaal loket

Digitaal loket
Regel uw zaken zelf via het Digitaal loket. Handig, want voor een aantal zaken hoeft u namelijk niet meer langs te komen.
Lees verder >

Bekendmakingen

Hier vindt u informatie over zaken die uw directe leefomgeving aangaan.
Lees verder >

Parkeren

Hier vindt u alle informatie over parkeren in Aalsmeer.
Lees verder >

Sociaal loket

Woont u in Aalsmeer en heeft u hulp of ondersteuning nodig? Meld u bij het Sociaal loket. Hier werken mensen die speciaal zijn opgeleid om u te begeleiden naar de juiste hulp of zorg.
Lees verder >

Twitter

Volg gemeente Aalsmeer op Twitter
Lees verder >

Facebook

Volg gemeente Aalsmeer op Facebook
Lees verder >
Meer nieuws >

Links

> Bezoek en Contact
> Vacatures
> Evenementenkalender
> Gemeenteraad
Deze nieuwsbrief is een publicatie van de Gemeente Aalsmeer. Niets uit deze uitgave mag zonder schriftelijke toestemming worden overgenomen.

Meer nieuws vindt u op de website van de gemeente Aalsmeer: www.aalsmeer.nl/nieuws

U bent als relatie momenteel geabonneerd op deze nieuwsbrief.
Afmelden? Stuur een mail naar nieuwsbrief@aalsmeer.nl.
copyright © 2014 Gemeente Aalsmeer