Nieuws | Blogs | Routes
 ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌
 
 
 
Header nieuwsbrief
Het is nu heerlijk toeven aan het water, met de lentezon en een briesje op je gezicht. Kers op de wandeltaart is dat moment waarop je jezelf naar de overkant moet trekken met een pontje of als de veerpont je brengt. Even wat extra beleving! We geven je volop wandelinspiratie met tien routes langs pontjes.
 
Van verwoesting naar verwondering: het Stormpad in Leersum

Na een verwoestende valwind in het Utrechtse Leersum, kun je nu twee jaar later door het getroffen gebied struinen over een nieuw Stormpad voor wandelaars. Het omgewaaide bos herstelt hier op eigen kracht. Wandelaar Eva Hopstaken laat je meteen zien hoe on-Nederlands ruig en bijzonder het is!
 
 
Inschrijving Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht is nu geopend

Vorig jaar werd een recordbedrag van € 474.656,- bij elkaar gewandeld tijdens de Pink Ribbon Dam tot Dam Wandeltocht. En ook dit jaar kun je op dit gezellige wandelevenement in Amsterdam en Zaandam weer voor het goede doel lopen, namelijk borstkankeronderzoek. Op 16 september is het zover! Live-muziek op de verzorgingsposten en finish geven veel sfeer aan de dag.
 
 
 
Plandelman ontmoet Renkumse opruimhelden
Of statiegeld op blikjes werkt, dat kun je aan het plandelduo Frouke en Trudi uit Renkum vragen. Deze overbuurvrouwen starten de dag goed met een schoonmaakrondje door hun Gelderse woonplaats.
Plandelman Anton Damen zette er zijn wekker voor en liep mee. Wist je dat hij op 24 juni weer een Plandeldag organiseert?
 
 
Win een Perskindol-verzorgingspakket bij spier- en gewrichtspijn

Wie traint voor een lange afstand, herkent dit wel: op een zeker moment ben je nét een stapje te ver gegaan en voel je dat in je benen. De producten van Perskindol helpen je bij spier- en gewrichtspijn. Wij mogen een compleet Perskindol-verzorgingspakket t.w.v. € 56,96 weggeven aan drie wandelaars!
 
Op wandelvakantie in de Hoge Venen: veenmoerassen en kabbelende beken

Drie dagen wandelen door uitgestrekte veenmoerasgebieden, langs indrukwekkende sparrenbossen, over vlonderpaden en voorbij kabbelende beken. In Natuurpark Hoge Venen in Oost-België is wandelen een waar avontuur. Wandelschrijver Simone Vos ging met een groep op wandelreis in dit gebied en vertelt je erover.
 
 
Waarom val ik niet af? Tips van de diëtiste

Van een pontje meer naar een pondje minder. Ben jij aan een dieet begonnen en wandel je extra vaak omdat je wilt afvallen, maar merk je dat het lang niet zo snel gaat als je zou willen? We vroegen aan een voedings- en sportdiëtiste waar dit aan kan liggen.
 
Instagram
 
Facebook
 
Youtube
 
Twitter
 
Website
 
Email
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je bij ons geregistreerd staat als abonnee.
Koninklijke