Praktijkdag Prefab | Congres Aanbesteden in de praktijk | Collegreeks Duurzaam bouwen
Cobouw
EVENT KALENDER 2019
Online versie
Praktijkdag Prefab en industrialisatie
Hoge kwaliteit tegen scherpe prijzen?
Stijgende bouwkosten, vertraagde bouwprojecten, hoge faalkosten en weinig spraakmakende innovaties. Het is 'zomaar' een greep uit de frustaties van de huidige bouwsector. Kunnen we met prefab en industrialisatie deze ergenissen wegnemen? Vergaande industrialisatie is dé manier om in een kortere periode betaalbare, kwalitatief geode gebouwen neer te zetten.

Hoe kunt u hierop inspelen? Op 14 november organiseert Cobouw de Praktijkdag Prefab en industrialisatie. Laat u informeren over de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden. 
Aanbesteden in de praktijk
Congres Aanbesteden in de praktijk - 7 november
Wat is de juiste opdracht om op in te schrijven? Wat is een goede contractvorm? Welke risico's zijn aanvaardbaar? 'Bouwers zouden vaker nee moeten zeggen tegen risicovolle projecten' aldus Job Verkerke van Schiphol Group. Tijdens het congres legt de CPO uit waarom. 
Congres Wet kwaliteitsborging
Congres  Wet Kwaliteitsborging - 25 november
De Wet Kwaliteitsborging heeft gevolgen voor iedereen die in de bouw werkt. Van bouwbedrijf tot toezichthouder, van onderaannemer tot opdrachtgever. En dus is het zaak dat alle partijen zich gaan voorbereiden. Tijdens dit congres gaan sprekers vanuit verschillende partijen in op wat kunt u verwachte, maar ze vertellen vooral wat u nú al kunt doen. 
Collegereeks Duurzaam bouwen
Collegereeks Duurzaam bouwen - start 5 november
Hoe maakt u van duurzaam bouwen een winstgevende businesscase? Deze vraag staat centraal tijdens de Nyenrode collegereeks van 5 november t/m 10 december. Toonaangevende sprekers en de beste hoogleraren van Nyenrode Business Universiteit geven u wetenschappelijke inzichten mee.
PW
Nederlands Warmtepomp Congres 2019 - 9 oktober
Zijn warmtepompen in bestaande woningbouw haalbaar en betaalbaar? Deze vraag staat centraal tijdens het Nederlands Warmtepomp Congres op 9 oktober. Met onder andere keynote sprekers Meindert Smallenbroek, directeur Warmte & Ondergrond en Andy van den Dobbelsteen, hoogleraar TU Delft. 
Vakmedianet
Privacy Waarborg
Afmelden | Contact | Privacy | Disclaimer | Adverteren | Copyright