"Het product en de naam mogen niet zonder mijn toestemming gebruikt worden."
Lees meer
Fernando: "Ik zette mijn pijn om in iets positiefs"
Fernando Halman staat deze maand voor het eerst in het theater met zijn eigen show 'Mama, Waar Is Papa?' De radio-dj staat bekend als 'Mr. Good Vibes Only', maar heeft veel tegenslagen moeten overwinnen om te komen waar hij vandaag de dag is. In zijn theatershow doet hij een boekje open over zijn jeugd en de weg die hij heeft afgelegd om uiteindelijk supersterren als 50 Cent en Rihanna te kunnen interviewen.
Naar deze momenten refereert de nieuwe clip van J. Cole en Drake
Wanneer twee van de meest iconische artiesten van dit moment samenwerken, weet je al dat er iets groots gaat komen. De samenwerking van Drake en J. Cole op First Person Shooter stelde fans dan ook niet teleur. Bij zo'n harde track hoort natuurlijk ook een clip. De video, die werd geregisseerd door Gibson Hazard, zit vol referenties naar iconische momenten van o.a. Cristiano Ronaldo, Lionel Messi en Spiderman.
Politici beantwoorden vragen van FunX-luisteraars
Op 22 november is het zo ver: dan mogen we gebruikmaken van ons stemrecht. Om beter inzicht te krijgen in de ideeën van de partijen waarop je kunt stemmen, nodigde FunX diverse politici uit. In deze speciale radio-uitzending met Tannaz konden luisteraars kritische vragen aan ze stellen. Check hier een overzicht van de belangrijkste besproken punten met politici als Thierry Baudet, Rob Jetten, Don Ceder en meer.
Emma over haar winterdepressie: "Ik kom niet meer uit bed"
Het is weer de tijd van het jaar dat de dagen korter worden en de nachten langer. Terwijl we ons aanpassen aan de kou en duisternis, ervaren sommigen van ons meer dan alleen de winterblues. De verandering van seizoenen kan een neerslachtig gevoel teweegbrengen, waarbij sommigen zelfs te maken krijgen met een winterdepressie. Dat geldt ook voor de 20-jarige Emma uit Den Haag, die elk jaar opkijkt tegen de winter.
FunX Logo
Facebook
Instagram
YouTube
snapchat